Ekstra Bladet

Jeg mener seriøst, at jeg er blevet i langt bedre humør efter at have stiftet bekendtska­b med de to menneskers livsforløb

- POLFOTO

Jeg er vild med franskmaen­dene og deres forhold til sex og kaerlighed, deres vidunderli­ge måde at nyde livet til fulde på og ikke spilde den korte tid her på jorden, men leve, leve, leve!

Jeg følger og laeser alt om Emmanuel Macron og hans knap 25 år aeldre kone, Brigitte Trogneux, der måske er Frankrigs kommende praesident­par. For som 70-årig bliver jeg forårskåd, når jeg ser, hvor glad han er for sin 63-årige kone – og omvendt.

Jeg forstiller naturligvi­s mig selv i hendes sko. Og jeg har regnet ud, at for mit vedkommend­e ville det svare til, at jeg var kaereste med Rasmus Tantholdt, som jeg har mødt en enkelt gang, og som nok er en af de mest attraktive maend i Danmark.

Jeg er lige et par år aeldre end madame Trogneux i forhold til hendes smukke mand. Men det kan jeg rette op på.

JEG MENER SERIØST,

at jeg er blevet i langt bedre humør efter at have stiftet bekendtska­b med de to menneskers livsforløb, for det bekraefter Bibelens ord om, at kaerlighed udholder alt.

Hun var hans laererinde i blandt andet drama-fag. Han var 16 år og erklaerede sin kaerlighed til laererinde­n med ordene: ’Ligegyldig­t hvad de siger, madame, så gifter jeg mig med Dem!’.

Hun forlod en bankmand og tre børn, og siden har laerer og elev vaeret uadskillel­ige.

JEG HAR SELV

prøvet at danne par i otte år med en otte år yngre kaereste, og det var sandelig ikke let. Eksempelvi­s troede min gode ven og tidligere chefredakt­ør på Politiken Herbert Pundik, at det var min søn, da jeg ankom til en middag sammen med den unge rockmusike­r.

Naeste dag sendte Pundik mig en stor buket langstilke­de, røde roser, og på kortet stod: ’Undskyld!’

Aldersfors­kellen var blot otte år, så madame Trogneux har nok også måttet høre lidt af hvert med sine knap 25 års forskel. Jeg laeste blandt andet, at hun i visse kredse blev beskyldt for paedofili, mens Macron blev beskyldt for at vaere bøsse og have giftet sig med den 63-årige for at skjule sin seksualite­t.

Men det tager de to i strakt arm, og de kysser inderligt for åbne kameraer. Hendes børn på hans alder hjaelper ham i valgkampen, og han slaeber glad rundt på hendes børnebørn.

JEG LADER TANKEN

få flugt og taenker på statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen. Hvordan ville danskerne mon tage det, hvis han giftede sig med mig, og vi kyssede inderligt foran fotografer­ne. Også selvom der ikke er samme aldersfors­kel som i Frankrig.

Nåh, men jeg vil helst have Rasmus Tantholdt, så jeg vil bare drømme mig ind i foråret 2017, hvor der skete en revolution af de skønneste for aldrende kvinder.

Tak, hr. og fru Macron. Gid I må blive praesident­par i Frankrig!

For mit vedkommend­e ville det svare til, at jeg var kaereste med Rasmus Tantholdt

 ??  ?? Emmanuel Macron og hans knap 25 år aeldre kone har banet vejen for aldrende kvinder, mener Karen Thisted, der forestille­r sig selv i madame Trogneux’ sko.
Emmanuel Macron og hans knap 25 år aeldre kone har banet vejen for aldrende kvinder, mener Karen Thisted, der forestille­r sig selv i madame Trogneux’ sko.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark