Ekstra Bladet

Mange taenker, at det at ’byde på god sex’ er lig med at få partneren frem til et godt sprøjt på rekordtid

-

en hel sex-seance på kun at give, så skal du nok laegge nogle kraefter i at laere hvordan. Du byder ikke en gaest på middag for at servere en proteinsha­ke, så han bliver maet hurtigst muligt.

Men mange taenker, at ’byde på god sex’ er lig med at få partneren frem til et godt sprøjt på rekordtid. Den model ville min elsker med garanti ikke vaere tilfreds med. Hvis jeg lokkede ham med laekker forkaelels­e på madrassen en aften, og så endte med kun at give ham et hurtigt håndjob, der var overstået på få minutter, så ville jeg nok få en klage. Min erfaring siger mig, at han langtfra er alene med den holdning.

– Jeg spørger altid maendene i mine mandegrupp­er, hvordan de vil leve deres liv. Vil de slippe af sted med, hvor lidt de akkurat kan nøjes med? Eller vil de gå efter det vildeste, det kan blive, fortaeller mandeterap­euten Tomas Friis. Jeg kan ikke lade vaere med at taenke på, hvor vildt det egentlig kan blive med ham og den pik, han siger, han giver så meget. Seksuel gavmildhed er bare mega-sexet.

Lambourgin­i-udgaven i dit sexliv, så kraever det nok, at du løfter dig lidt ud over tre ryk og en aflevering. Tomas’ kontante beskrivels­e af dem, der hellere vil bruge tid og penge på ur-køb og cykeludsty­r end på deres erotiske kaerlighed­sliv, får min mave til at traekke sig sammen.

Jeg kommer i tanker om en af mine eks-elskere, der beskriver sit sexliv med sin kone som et, hvor de ’gør det akkurat nødvendige for at få hinanden til at komme’. En beskrivels­e, jeg har hørt mange gange.

Det er langtfra at give. Det er ikke engang at tage. Det er at nøjes med det absolut minimale. Det kommer der usle liv ud af.

en partner seksuel nydelse i flere timer, så kraever det, at du laerer hvordan. Først og fremmest kraever det, at du giver slip på tanken om, at al sex handler om at nå frem til at få gjort manden hård eller kvinden våd hurtigst muligt.

Det kan i stedet vaere lange, stille stunder, hvor du masserer din partners krop og undersøger vedkommend­es køn millimeter for millimeter, som om det var den første gang i dit liv, at du havde haft et køn mellem haenderne. Det kan også vaere hårdere seancer, hvor du binder din partner og stimulerer din partner med hård og blid berøring. Nydelsesse­x eller kaertegns-sex kalder jeg det.

du kan fornemme dig frem til. Der er også masser af bøger, kurser og videoer, som du kan laere af. En ting er sikkert: Hvis dit liv – også dit sexliv – skal vaere vildt, så kraever det en indsats. Måske endda en investerin­g. Og du får nok mere ud af at investere i at gå til sex, end du gør af endnu et nyt ur til din samling.

Seksuel gavmildhed er bare mega-sexet

 ??  ?? PÅ MIN ELSKOVSSKO­LE, HVIS DU VIL BRUGE HVIS DU VIL HAVE HVIS DU SKAL GIVE DER ER MASSER,
PÅ MIN ELSKOVSSKO­LE, HVIS DU VIL BRUGE HVIS DU VIL HAVE HVIS DU SKAL GIVE DER ER MASSER,

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark