Ekstra Bladet

Tv-vaert skød med pil efter billede af Inger Støjberg

Mattias Hundebøll lavede sit eget våben og skød efter hovederne – ud over ministeren var også Joachim B. Olsen og Martin Henriksen i skudlinjen

- NICK STURM nick@eb.dk

Tv-vaert Mattias Hundebøll og journalist Marie Plum annoncered­e deres vielse på Instagram sommeren 2016. Samtidig afslørede de, at de ville holde stor bryllupsfe­st den følgende sommer.

I anledning af at bryllupsfe­sten naermede sig, havde et slaeng af Mattias Hundebølls venner kidnappet gommen i lørdags og ført ham et sted ud på landet.

Under denne polteraben­d skulle Mattias Hundebøll blandt andet lave sin egen bue og pil. Målet var Danmarks politiske højrefløj.

Politiske skydeskive­r

Således satte Hundebølls kammerater billeder af erhvervsor­dfører Joachim B. Olsen (LA), udlaending­eminister Inger Støjberg (V) og udlaending­eordfører Martin Henriksen (DF) på pinde og stak dem ned i jorden som skydeskive­r.

– Det var lidt i min ånd, at der var billeder af den politiske højrefløj, og så var der et billede af min svigerfar, som jeg elsker over alt på jorden. Der var humor med i det, siger Mattias Hundebøll til Ekstra Bladet.

– Du er trods alt en offentlig person, hvilke tanker havde du gjort dig om at dele bueskydnin­gen?

– Det var med fuldt overlaeg, at jeg lagde det ud. Det er jo ikke anderledes, end da man gik til fodbold og kastede dartpile efter billeder af modstander­ens angriber, svarer han og tilføjer:

– Men jeg skal da ikke laegge skjul på, at jeg ikke synes, at de bidrager med noget som helst positivt i det samfund, vi lever i.

Ifølge TV3-vaerten bød dagen også på andre konkurrenc­er, fodboldkam­p på storskaerm, massage og quizzer.

Luftbøsser og bajere

Måden, tv-vaerten fortaeller om sin fest på, indikerer, at han var og stadig er meget begejstret over sin polteraben­d.

– Det er fantastisk, at alle ens bedste venner gider at bruge flere dage på at planlaegge og bruge tusindvis af kroner på en dag, hvor alt er en stor overraskel­se, siger han.

Mattias Hundebøll fortaeller, at han kun havde et ønske. Han ville vaek fra byen, og det kom han.

Ved ankomsten blev han og resten af sjakket inddelt i fire regimenter, der skulle konkurrere mod hinanden.

– Vi var på et nedlagt hjemmevaer­ns-terraen, hvor vi også skød med luftbøsse, og vi drak en masse øl, lyder det fra Hundebøll.

Han kalder det en dag, han aldrig vil glemme, i billedteks­ten til et gruppefoto.

Det var lidt i min ånd, at der var billeder af den politiske højrefløj

 ??  ??
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Tv-vaert Mattias Hundebøll, 34 og journalist Marie Plum, 33.
FOTO: MOGENS FLINDT Tv-vaert Mattias Hundebøll, 34 og journalist Marie Plum, 33.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark