Ekstra Bladet

KIEL ER EN DRØM

Rygtebørse­n sender Magnus Landin ned til storebror Niklas i THW Kiel senest fra 2018 – men hvad skal han lave naeste år?

- JAN KJELDTOFT toft@eb.dk

Magnus Landin har fremtiden på plads! I hvert fald ifølge rygtebørse­n, der med vindstød af naermest stormstyrk­e sender den begavede venstreflø­j ned til en familiaer genforenin­g med storebror Niklas Landin i selveste THW Kiel. Men først fra 2018! Hvad der skal ske indtil da, er et – eller snarere mange – spørgsmåls­tegn. Kontrakten med KIF Kolding København løber netop en saeson yderligere, men er der overhovede­t et hold efter denne?

Lasse Boesen må ikke skrive kontrakter, gaelden er rekordstor, de udenlandsk­e profiler benyttede de manglende lønudbetal­inger til at smutte, og dem, der ikke allerede er skredet, gør det nu.

– Jeg tror, jeg ved lige så meget som dig og alle andre. Jeg taenker selv meget over, hvad der kommer til at ske med klubben på den anden side af sommeren. Jeg ved, de gør alt, men der er en del spillere vaek, og jeg tror, det er ret svaert at finde nye. I hvert fald nogen, der kan gøre en forskel på et hold som Kolding, siger Landin.

Hvis klubben fortsaette­r, er spørgsmåle­t vel også: På hvilket niveau? – Det er jo det. Det er svaert. Det er lidt en gråzone.

Du står bare og smiler …

– Ja, men det bliver man nødt til. Men inderst inde så ved jeg da, det er en lorte-situation, ligesom jeg også synes, det har vaeret en møgsaeson i Kolding.

Det eneste sjove er vel, at to fløjspille­re pludselig har daekket centralt …

– Det er nok aldrig sket før, og det har vi også moret os meget over på holdet – specielt Bo Spellerber­g! Han har aldrig set to fløje blive skiftet IND for at daekke midterfors­var.

Du har heller ikke fået din løn til tiden, du kan vel ophaeve kontrakten?

– Det tror jeg ikke. Men det har da til tider vaeret lidt svaert at vente netop på lønnen. Skal du låne?

– Nej, det går. Jeg er jo ung og taenker over, hvad jeg bruger mine penge til, ha-ha. Men alvorligt talt: Jeg ved ikke helt, hvordan jeg står juridisk. Det har jeg ikke taenkt så meget over. Nu glaeder jeg mig bare over, for nu at sige det mildt, at denne saeson er slut rent klubmaessi­gt, for den har godt nok vaere lang og raedselsfu­ld.

Gode muligheder

Du bliver naeppe arbejdsløs. Har du over ti bud på hånden?

– Det vil jeg ikke udtale mig om. Så fem da?

– Jeg har i hvert fald muligheder både i Danmark og udlandet. Rygterne siger Kiel, hvad siger du?

– Jow, det kunne vaere sjovt, men jeg tror ikke helt, det kan lade sig gøre. Det er da en drøm at komme til Kiel. De er besat, og der er mange om buddet – men jeg føler, at jeg er klar.

Der er mange om buddet – men jeg føler, at jeg er klar

 ?? ARKIVFOTO: LARS POULSEN ?? Håndboldsp­illeren Magnus Landin har med egne ord haft en møgsaeson i pressede KIF Kolding København, men der er håb forude for hans karriere.
ARKIVFOTO: LARS POULSEN Håndboldsp­illeren Magnus Landin har med egne ord haft en møgsaeson i pressede KIF Kolding København, men der er håb forude for hans karriere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark