Ekstra Bladet

VNER POPSTJERNE Rasmus Nøhr: Jeg har ikke taget af kassen

-

Den historie, som fortaelles i staevninge­n, er en ganske anden end den, Rasmus Nøhr kender til.

– Jeg har ikke uberettige­t taget af kassen. Jeg har fortalt Gustav Hansen det, og jeg har fortalt, at vi kan snakke om det, og det har i øvrigt vaeret nogle helt aftalte posteringe­r, slår Rasmus Nøhr fast.

Han forklarer, at det var i orden, at han flyttede penge fra Danmarks Dejligst ApS til sit eget selskab. Blandt andet fortaeller han, at beløbene daekkede husleje i Rasmus Nøhrs egen lejlighed, hvor Danmarks Dejligst ApS havde kontorer. Desuden daekkede beløbet penge, som Rasmus Nøhr havde lagt ud.

– De her penge udbetaler jeg til mig selv. Det er husleje og tilbagefør­sel af 185.000 kroner, som jeg havde lagt ud, og endelig vaelger jeg at betale løn til mig selv. Jeg spillede 22 koncerter, og så arbejdede jeg månedsvis 16 timer i døgnet, siger han og fortsaette­r:

– Det var en ganske rimeligt beløb, og jeg var åben over for Gustav. Han har smaekket dialogen i. Han har staevnet mig ubegrundet. Det lyder, som om der er sket noget suspekt, men det er der ikke.

Byttepenge og husleje

Rasmus Nøhr slår fast, at han ikke overførte penge fra Danmarks Dejligst ApS til sit eget firma Skrappe ApS for at begunstige sig selv økonomisk.

– Hvorfor overførte du pengene til dit eget firma? på de samme spørgsmål igen og igen. Jeg venter, til jeg sidder i retten. Jeg kan sige, at der ikke er foregået noget forkert. De beløb drejer sig om byttepenge og husleje.

– Var det for, at du kunne tjene penge på det?

– Nej, det er jo meget fedt at få husleje. Der er ikke noget fordaekt i det, siger han og tilføjer:

– Staevninge­n tolker jeg sådan, at Gustav Hansen ikke gider at gøre noget ved den sag, som han har overladt til en advokat, som han betaler en masse penge for. Det er pisseirrit­erende, at to kammerater ikke kan finde ud af at tale sammen.

Får store konsekvens­er

Rasmus Nøhr, der er aergerlig over, at de to gamle venner må tale sammen gennem advokater, fortaeller, at sagen kan få store økonomiske konsekvens­er for musikeren.

– Hvis han vinder den her sag, skal jeg flytte fra hus og hjem. Det har han besluttet, mens han sidder i Las Vegas og synes, at det er meget fair, siger Rasmus Nøhr og tilføjer:

– Hvis man taeller alle frivillige med, er vi vel over 3000 mennesker i Danmarks Dejligst. Lige nu sidder der i hvert fald 300, der ganske frivilligt knokler med at lave fester, der kan sprede glaede og få deres byer til at shine, og der er det brandaerge­rligt, at de første overskrift­er om deres festival skal handle om, at mig og Gustav ikke er voksne nok til at håndtere det selv.

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? MERE PÅ DE NAESTE SIDER Rasmus Nøhr brød igennem med hittet ’Sommer i Europa’ i 2006, og har siden medvirket i både ’Vild med dans’ og ’Toppen af poppen’.
FOTO: HENNING HJORTH MERE PÅ DE NAESTE SIDER Rasmus Nøhr brød igennem med hittet ’Sommer i Europa’ i 2006, og har siden medvirket i både ’Vild med dans’ og ’Toppen af poppen’.
 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Rasmus Nøhr og Gus Hansen på Danmark Dejligst-tur i Odder sidste sommer. Nu er venskabet slut.
FOTO: HENNING HJORTH Rasmus Nøhr og Gus Hansen på Danmark Dejligst-tur i Odder sidste sommer. Nu er venskabet slut.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark