Ekstra Bladet

EN ØKONOMISK DØDSSEJLER

- Tomas Oszlar Nyholms Alle 2A Rødovre

Troels Lund Poulsen praler af, at vi har sparet 200 millioner på kontanthja­elpsreform­en og over 20 milliarder givet til husejerne, fem milliarder til Maersk, 12 milliarder til svindlere i udlandet, 80 milliarder, som Skat ikke er i stand til at inddrive, og langt over 100 milliarder i skattely.

Det er da tydeligvis ikke Danmarks økonomi, der driver de paphoveder i Venstre til at skabe flere fattige. Det er ideologi. En ideologi, som endda strider imod bedre vidende.

Hvis du stikker en millionaer 5000 kroner, hvad gør han med dem? Han smider dem oven i den bunke penge, han allerede har, og investerer i aktier eller andet papir. Hvis du stikker en fattig 5000 kroner, hvad gør han med dem? Han futter direkte ud og bruger dem på mad, tøj, tandlaege, forfaldne regninger.

Altså saetter han pengene tilbage i samfundet, hvor de cirkulerer og skaber velstand for os alle.

Venstre er en ideologisk og økonomisk dødssejler, som smadrer vores lands økonomi.

Hvorfor nogen overhovede­t stemmer på dem, er mig en gåde. Man skal da vaere totalt savlende landsbyidi­ot for at tro, at man gør noget godt for vore land. Og de laener sig ovenikøbet op ad DF, som skaber mere had utryghed og skaerer villigt ned på alt og alle bare de får en graensebom, som vi alle ved er lige så nyttig som en spytklat i en husbrand.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark