Ekstra Bladet

Et budskab jeg kan tilslutte mig

- Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Ekstra Bladet havde forleden en leder på bagsiden, hvis budskab jeg på alle måder kan tilslutte mig. Det kan ikke vaere rigtigt, at en bande unge af anden etnisk herkomst i den grad kan tyranniser­e en hel bydel – i dette tilfaelde Vollsmose.

De chikanerer brandfolk og ambulancer og så videre. Jeg behøver ikke gentage alle de uhyrlighed­er, der nu burde vaere bekendt af alle. Men nu er tiden inde til at gøre noget, og hvad skulle det så vaere? Man kunne begynde med at indkalde samtlige lømler, én og én, hvis navne allerede er, eller burde vaere, bekendt af politiet, til en kammeratli­g samtale.

Her burde de så gøres bekendt med de regler, der allerede findes – fratagelse af statsborge­rskab, opsigelse af lejemål for familierne, eventuelt effektiv udvisning uden yderligere dikkedarer. Samtidig burde familierne også få en lille samtale med myndighede­rne – helst samtidigt med sønnerne, men adskilt, så de ikke kan nå at aftale forklaring­er.

Har de ikke et anstaendig­t arbejde, burde de få tre måneder til at finde et. Man burde også spørge til dyre biler og motorcykle­r, og hvor de har pengene fra, hvilket naturligvi­s skal dokumenter­es. Hvis ikke, så snup køretøjern­e. Nu må vi alle se at holde op med alle henvisning­er til menneskere­ttigheder, for det duer ikke.

Nu må disse parallelsa­mfund én gang for alle opløses. Og lur mig, om det ikke vil påvirke andre uheldige elementer, når det ses, at vi mener det alvorligt. Nu må der for alvor gøres op med den danske problemsky­hed og misforståe­de humanisme, for blandt andet i Vollsmose ser vi, hvad den slags har ført til. Det kan ikke vaere rigtig, at vi skal tolerere disse formørkede muslimske parallelsa­mfund. Som Ekstra Bladet siger: Saet dog i gang, og lad os blive fri for uvaesenet én gang for alle!

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Odd Høyholm savner handling fra myndighede­rnes side i Vollsmose.
FOTO: CLAUS BONNERUP Odd Høyholm savner handling fra myndighede­rnes side i Vollsmose.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark