Ekstra Bladet

Jeg oplever, at kvinder vil kvaeles under samleje

- Man er enten vild Det er spaendende Jeg kunne også

Der er langt mellem pornofilm og virkelighe­d, men mine oplevelser siger noget andet.

eller kedelig. Det er, som om alt mellem kedelig og vild er forsvundet. Er det af egen lyst eller for at leve op til mandens forventnin­ger? Hvis det er sidstnaevn­te, bør I tage vores forventnin­ger med et gran salt. Jeg repraesent­erer dem hvert fald ikke.

Masochisme er tilsynelad­ende blevet mainstream med ’Fifty Shades of Grey’. Men jeg har ikke set ’Fifty Shades of Grey’. Og jeg synes ganske vist, at Suspekt rapper udmaerket, men det betyder ikke, at du SKAL sutte den op fra slap, når vi tager hjem sammen.

at eksperimen­tere, og jeg er ikke så konservati­v endda. Jeg nyder også at vaere dominerend­e, hvis kvinden nyder

det. Jeg forsøger efter bedste evne at leve op til kvindens fantasier, men jeg stopper altså samlejet, når hun råber ’stop’ – umiddelbar­t efter går det op for mig, at jeg ikke skulle stoppe, men blive ved. Fordi jeg er en del af en voldtaegts­fantasi.

I kan kategorise­re mig som kedelig. Men jeg savner, at man kan kigge hinanden i øjnene, uden at det skal vaere akavet, fordi der er forventnin­ger om, at det skal vaere vildt som på Pornhub.

bare få mig en kaereste, men det burde ikke vaere nødvendigt. Hvad er der galt med lidt naerhed og kaerlighed, selv om det bare er et engangskna­ld? Det behøver ikke at nå eller overgå fiktionen hver gang.

 ??  ??
 ?? FOTO: STOCKPHOTO ??
FOTO: STOCKPHOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark