Ekstra Bladet

Kom an, kommuneval­g

- Lars M. Tjellesen Østermarie

Min politiske overbevisn­ing forbyder mig at stemme på halv- eller helrøde partier, men til kommuneval­get må jeg gøre en undtagelse. Det er for mig soleklart, at Bornholm er bedst tjent med Winni Grosbøll som borgmester. Hun kan om nogen sit job og gør en stor, fantastisk og enestående indsats for øen og isaer for øens fremtid.

De borgerlige, dem jeg burde stemme på, er helt ved siden af og er amatører og håbløse. Det virker så utrovaerdi­gt og nedslående, alt hvad de kommer med. De har ingen visioner, kan kun kaste med mudder. Det er meget pinligt, at for eksempel Venstre ikke har et fornuftigt, spaendende og interessan­t valgoplaeg.

De er ikke vaerdige til at kunne praesenter­e sig som politikere. Det er en skam, men desvaerre helt og aldeles virkelighe­d. Jeg opfordrer alle til at taenke på Bornholm og mindre på landspolit­ik, når vi til efteråret skal til stemmeboks­ene. Desvaerre er der ikke et brugbart blåt parti, der har noget at byde ind med. Hvor er det synd og meget bekymrende. Venstre har haft Lars M. Tjellesen vil stemme på Winni Grosbøll, selv om han plejer at stemme borgerligt.

interne problemer, og heldigvis er man kommet af med nogle gamle vrøvlehove­der, som ikke vil blive savnet. Venstres profil burde vaere mere oppe i tiden, og ikke på et stadie som enevaelden. Kedeligt er det også, at Nye Borgerlige ikke rigtig formår at komme med noget, der kan bruges. Det parti har ellers rigtig meget nyt, som rigtig mange

ønsker. Derfor – taenk dig godt om, lyt, og dan dig en mening, det er vigtigt. Stil dig selv spørgsmåle­t; hvordan kan Bornholm bedst overleve?

Det bliver første gang i mit liv, at jeg stemmer på liste A. Det er også lidt svaert, men der er ingen anden fornuftig mulighed.

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN/POLFOTO ??
FOTO: FINN FRANDSEN/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark