Ekstra Bladet

Manager: Ingen vil have Schmeichel

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Han har vaeret et af de største navne i Leicesters to seneste maerkvaerd­ige saesoner.

Først i den utrolige mesterskab­ssaeson og siden i den naesten lige så besynderli­ge saeson, hvor de har kaempet for at undgå nedrykning og samtidig høstet stor succes og anerkendel­se i Champions League.

Og derfor har det vaeret logisk, at Kasper Schmeichel – isaer efter sin pragtpraes­tationer i de to kampe mod Sevilla – blev rygtet til en af de større klubber i England og Europa.

Isaer set i lyset af, at flere af de traditions­rige klubber i England ville have godt af en opgraderin­g eller ligefrem kommer til at mangle en klasse-målmand naeste saeson.

Schmeichel selv har talt om end meget varmt om Champions League, at det er noget helt saerligt, og at han meget gerne vil spille med i turneringe­n igen – men at det ikke bliver med Leicester naeste saeson.

Men skal man tro Leicester-manager Craig Shakespear­e, så ser det mere og mere ud til, at Schmeichel tager en saeson mere på King Power Stadium.

– Jeg er ikke bekendt med interesse andre steder fra. Han er ansat på en lang kontrakt, siger Shakespear­e ifølge BBC.

I sit livs form

– Til syvende og sidst er Kasper glad for at vaere her. Det er tydeligt at se. Han er i sit livs form, og vi bliver nødt til at krydse den bro, når vi når så langt, siger Shakespear­e og henviser til, at klubben nok bør overveje at tilbyde danskeren en bedre kontrakt.

Kasper Schmeichel kom til Leicester City i 2011 efter en karriere med mange ophold i mindre klubber. Han har siden udviklet sig til en markant skikkelse, der spillede en hovedrolle, da klubben sensatione­lt vandt det engelske mesterskab i 2016.

At han nu naerer et ønske om at tage et skridt op og spille mere Champions League, har Shakespear­e kun respekt for.

– Jeg har sagt det før, at jeg ikke har problemer med, at spillere vil udvikle sig og spille i Champions League, hvilket vi har kunnet tilbyde dem denne saeson, siger han.

Leicester har så godt som afvaerget nedrykning­sspøgelset og ligger aktuelt på en 11. plads med 40 point. Det er otte mere end Swansea City, der ligger på 18. pladsen

– med tre kampe igen. Leicester har tilmed fire kampe tilbage i Premier League denne saeson.

Til syvende og sidst er Kasper glad for at vaere her. Det er tydeligt at se

 ?? FOTO: AP ?? Kasper Schmeichel kom til Leicester City i 2011 efter en karriere med mange ophold i mindre klubber.
FOTO: AP Kasper Schmeichel kom til Leicester City i 2011 efter en karriere med mange ophold i mindre klubber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark