Ekstra Bladet

Det siger spillerne

-

Niklas Landin:

– Jeg kan sagtens følge ham, og klubberne vil jo give ham ret. Vi havde ingen opstart inden Bundesliga­en og gik bare i gang med at spille uden at have haft en chance for at få lagt grundform og spille-principper på plads. Set fra den vinkel ødelaegger OL rimelig meget og kraever voldsomt fokus.

– Så du mener i fuldt alvor, at man godt kunne skaere OL vaek?

– Nae, jeg kan godt li’ OL og alt det rundt omkring Legene, men jeg kan sagtens forstå Nikolaj. Jeg ved ikke, om jeg selv ville vaere med til at skaere OL vaek. Jeg ville snarere kigge på, om der SKAL vaere 18 hold i Bundesliga­en – eller i hvert fald udvide holdkortet, så vi må have 16 spillere på banen i stedet for kun 14. Det er jo helt gakgak.

– Man kunne også diskutere Champions League-konceptet, hvor Bundesliga­klubberne jo ikke altid stiller med det staerkeste hold, fordi det kan vaere lidt ligegyldig­t, om man bliver treer eller sekser i gruppen. Det er kun førsteplad­sen, der giver noget, der batter.

Rasmus Lauge:

– Du KAN ikke klemme mere ind, og jeg kan godt forstå Nikolaj. Spillerne går hele tiden og vurderer, hvor de kan skaere noget fra, men den diskussion vil jeg ikke ind i. Jeg tror nu også, Nikolaj gerne vil til Tokyo …

– Jeg synes, man burde fjerne den forbandede nye modus i Champions League og gå tilbage til det gamle system. Jeg synes, det er håbløst. Vi har fået fire kampe mere i gruppespil­let, og de kan sagtens ligge i Minsk eller Skopje. Det kommer til at gå ud over landsholde­ne.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark