Ekstra Bladet

MAND TISSEDE IND GENNEM BREVSPRAEK­KEN

Hvem er efter mig, spørger den kendte sexolog

- LARS SEJR – Er du bange? ls@eb.dk

– Når en person forsøger at skrabe dit navn af dørskiltet, så begynder det at blive uhyggeligt, siger Joan Ørting. Flere skraemmend­e haendelser har på kort tid ramt sexologen Joan Ørting, der nu sidder forbløffet tilbage og spørger sig selv: Hvem er efter mig?

For godt en måned siden hang der en død rotte på hendes hoveddør og dinglede. Forleden dag stod en ukendt mand og bankede på hendes dør og vinduer for at komme i kontakt med hende. Og i går nat var den gal igen.

Ikke bare en weirdo

En ukendt gerningsma­nd stak sit lem ind gennem brevspraek­ken til hjemmet på Christians­havn og badede gulvet i urin. I samme ombaering er dørtelefon­en blevet ødelagt og hendes navn forsøgt skrabet af dørskiltet.

– Det er maerkeligt, for jeg var i huset, så det er sket, mens jeg lå og sov. Der er meget tis, og han har fjernet skiltet, der viser, hvem der bor i huset. Jeg har også et andet skilt, hvor han har prøvet at kradse mit navn vaek med en genstand. Det er vaemmeligt, siger Joan Ørting, der har politianme­ldt haendelsen.

Der gik lidt tid, før sagens alvor gik op for hende.

– Først tog jeg det roligt, for det kan jo ske, at der er en, der stikker sin tissemand ind gennem brevspraek­ken. Så først taenke jeg faktisk mest over, hvordan det kunne lade sig gøre uden at blive set, for han må have tisset laenge. Jeg troede bare, det var en weirdo, siger Joan Ørting.

Men da hun så sit navn forsøgt kradset vaek, gik alvoren op for hende, og den kendte sexolog har svaert ved ikke at tage det personligt.

– Når en person forsøger at skrabe dit navn af, så begynder det at blive uhyggeligt. Jeg føler i hvert fald, at han har vaeret ude på at kraenke mig. Jeg har efterhånde­n prøvet nogle maerkelige ting. Jeg er også blevet spyttet i hovedet engang, hvor jeg gik ved søerne og trak min cykel, siger hun og fortsaette­r:

– For en måneds tid siden hang der en død rotte på min dør, som en eller anden havde haengt op, så der er nogen, der er ude efter mig. Jeg ved ikke, hvem det er. Kun at det er en person med en tissemand, for en pige kan ikke lave den der gennem brevspraek­ken, siger hun.

– Jeg er ikke den bange type, men jeg bliver alligevel lidt bange, for der var også en forleden dag på Langeland, hvor jeg også bor, der parkerede sin bil ude foran min dør klokken halv ti om aftenen. I 20 minutter bankede han på min dør og min rude, og det var altså en mand, jeg ikke kendte. Han skrev så i et brev, at han gerne ville se mig og se, hvem jeg var. Nu er der en, der skraber mit navn af. Hvem er efter mig, spørger hun.

– Hvorfor tror du, at det går ud over lige netop dig?

– Det ved jeg ikke. Hvad har jeg gjort? Jeg taler jo om sex, og det er et ret voldsomt tema for nogle, men jeg aner ikke, hvem det er. Det kan jo også vaere forskellig­e mennesker, der har gjort de her ting, siger hun.

For en måneds tid siden hang der en død rotte på min dør

 ?? FOTO: IVAN RIORDAN BOLL/POLFOTO ?? Vaemmeligt
FOTO: IVAN RIORDAN BOLL/POLFOTO Vaemmeligt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark