Ekstra Bladet

UNDSKYLD, CAROLINE

– Hvis han var en mand, så ville han også undskylde offentligt, mener Piotr Wozniacki om en personlig mail fra amerikaner­en, der hånede hans datter

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

’Jeg er virkelig ked af det, og jeg håber, du kan tilgive mig’.

Ordene kommer fra Maria Sharapovas agent Max Eisenbud i en personlig mail til Caroline Wozniacki, som Ekstra Bladet har laest.

Heri er amerikaner­en, der har vaeret Sharapovas agent, siden hun var 12 år, helt nede på knae efter sine hånende bemaerknin­ger i New York Times for et par uger siden.

Her kaldte han danskeren og polske Agnieszka Radwanska for ’journeymen’ (omrejsende håndvaerke­re, red.), som aldrig havde vundet en grand slam og nu forsøgte at holde Sharapova ude af de naeste for selv at have en chance.

Ikke imponeret

Det gjorde han i vrede over de to topspiller­es kritik af tildelinge­n af wildcards til den doping-dømte russer. Siden måtte Eisenbud ifølge Daily Mail stå skoleret for WTA-praesident Steve Simon, og nu går han altså bodsgang. Overfor dem begge, erfarer Ekstra Bladet.

I sin mail skriver agenten, at han ikke havde ’sit mest stolte øjeblik’, da han i interview-situatione­n var ’meget følelsesla­det, ikke rationel og bare virkelig stupid’, mens han fremsatte sine fornaermel­ser.

Han undskylder over for både Caroline, hendes familie og hendes team, ligesom han fremhaever, at ’hendes utrolige karriere’ vil fortsaette og en dag bringe hende i sportens Hall of Fame.

Carolines far og traener, Piotr Wozniacki, er dog ikke saerligt imponeret:

– Hvis han var en mand, så ville han også undskylde ude i den offentligh­ed, hvor han sagde de ting, siger han og gaetter på, at der kan ligge flere dagsordene­r bag.

Eisenbud er således vicepraesi­dent for tennisdivi­sionen i det store, globale sportsmark­etingfirma IMG, som har en lang raekke topspiller­e som klienter, heriblandt Radwanska.

Måske krydser Wozniackis og Sharapovas veje i eftermidda­g, hvor de begge er på programmet i Mutua Madrid Open. Russeren på den største bane, Manolo Santana, danskeren på den naeststørs­te, Arantxa Sanchez.

Sharapova er med i den store Premier Mandatory-turnering på – et wildcard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark