Ekstra Bladet

Lykkelige lettiske spillere: Elvis reddede os

-

KÖLN (Ekstra Bladet): Elvis lever! Bare spørg de lettiske VM-spillere.

De lovpriste alle deres målmand, Elvis Merzlikins, efter 3-0-sejren over Danmark, der ikke mindst kom i

Der stod Elvis på det hele. 18 gange skød danskere på mål mod den lettiske målvogter – det gav lige nøjagtig nul scoringer. kraft af det baltiske bolvaerks redninger i første periode. Her sendte danskerne uden held 18 skud mod mål.

Succesfuld peptalk

– De kørte hårdt på i første periode, hvor Elvis reddede os. De dominerede os og havde taget føringen, hvis det ikke var for Elvis’ redninger, sagde letternes canadiske landstraen­er Bob Hartley efter kampen.

Han fik vendt sine spillere efter en succesfuld peptalk i pausen mellem første og anden periode, påpeger kaptajn Kaspars Daugavins.

– Vores målmand holdt os inde i kampen, og så tog vi langsomt over ved at spille aggressivt. Og så begyndte det at gå vores vej, sagde kaptajnen.

Daugavins spillede i et par saesoner med Peter Regin i Ottawa Senators, men han mente bestemt ikke, at hans gamle klubkammer­at havde noget at vaere flov over.

– Danmark har et godt hold med mange gode spillere. Vi arbejdede blot hårdere. Gør man det, så vinder man oftere. Vi var heldige i dag, lyder analysen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark