Ekstra Bladet

Haevn til kasseret Brøndbyspi­ller 4 2

- PETER BAGGE pba@eb.dk

1-0

Paul Onuachu (36), Rilwan Hassan (55), Mikkel Duelund (60), Mikkel Duelund (65), Kevin Mensah (72), Teemu Pukki (88) ------------------------------

4-0 3-0 2-0 4-2 4-1

Den kasserede Brøndby-spiller, Jonas Borring fik vist holdet fra Vestegnen, at han trods sine 32 år er bedre end laenge.

Kantspille­ren, som officielt ikke passede ind i den tyske traener Alexander Zorningers presspil, løb om hjørnerne med sin tidligere klub, da midtjydern­e tre dage efter det bitre pokalsemif­inaleneder­lag fik den søde haevn.

FCM skød sig med 4-2 sejren i den underholde­nde kamp sig naermere bronzemeda­ljerne og en tur ud i Europa.

Efter at have lagt op til FCM’s to første mål sat ind af Paul Onuachu og Rilwan Hassan fik Jonas Borring lov at holde tidligt fri og hvile de traette ben.

– Jeg har masser af selvtillid og er nok inde i den bedste periode, siden jeg er kommet tilbage til FCM, siger Jonas Borring, som ikke forlod Brøndby i bitterhed.

Det så man tydeligt efter kampen, hvor FCM’s bedste spiller havde travlt med at hilse de mange, som han nåede at knytte venskabsbå­nd med i den korte Brøndby-tid.

Karantaene til Duelund

To målsskytte­n Mikkel Duelund kan også se frem til en fridag. Den kommer mod Sønderjysk­E, fordi han står til karantaene.

– Skal vi ikke snakke om noget andet, spørger Mikkel Duelund

– Det er vist nok første gang, at jeg scorer med hovedet, hvor jeg hopper så højt.

– Det gør en dribletur vellykket, når du kan afslutte med et mål, siger Mikkel Duelund, der kom naermere en plads på U21-holdet til EM i Polen og et udenlandsk eventyr.

Den bare 19-årige angriber er sammen med tjekken Filip Novak et par ’varme’ salgsemner til sommer.

Midtjydern­e forventer ikke at kunne holde sammen på det nuvaerende mandskab og har allerede med vinterens storindkøb hos Sønderjysk­E signaleret, at der vil ske ting og sager til sommer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark