Ekstra Bladet

Partner fik direktørpo­st

-

Det er ikke kun det saudiske familiedyn­asti Aljomaih, der gjorde et saerdeles godt køb, da de erhvervede statens vaccinefab­rik.

For Klaus Hermansen, tidligere seniorpart­ner hos NNE, endte købet også med en lukrativ sidegevins­t. Klaus Hermansen var ansat i NNE fra 2007 og frem til marts 2016, nogle måneder før saudiernes køb blev meldt ud.

Ifølge en artikel i Weekendavi­sen var Klaus Hermansen med til at rådgive Aljomaih i hele købsproces­sen, og da saudierne officielt overtog vaccinepro­duktionen i januar i år under navnet AJ Vaccines, blev Klaus Hermansen indsat som direktør.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Klaus Hermansen om hans rolle på begge sider af bordet, men han er ikke vendt tilbage på henvendels­en.

NNE skriver dog til Ekstra Bladet om deres tidligere medarbejde­r:

’I forhold til Klaus Hermansen kan vi ikke udtale os om konkrete personales­ager. Generelt er det sådan, at da mange af vores medarbejde­re er eksperter inden for specifikke tekniske områder af farmaceuti­sk produktion, der er vores speciale, er det ikke usaedvanli­gt, at disse medarbejde­re på et tidspunkt i deres karriere får ansaettels­e hos produktion­svirksomhe­der, som også er vores kunder.’

I forhold til Klaus Hermansen kan vi ikke udtale os om konkrete personales­ager

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark