Ekstra Bladet

Silkeborg tror på comeback

-

3-1 er normalt ikke et helt umuligt forspring at indhente på hjemmebane.

Men for Silkeborg virker opgaven mere vanskelig end normalt. De rødblusede har nemlig umådelig svaert ved at finde modstander­nes mål dette forår. Og når de gør det, så bliver det sjaeldent til mere end et mål.

På den led var kampen i Odense et klasse-eksempel på de afslutning­s-kvaler, som Silkeborg har.

– Jeg tror, chance-fordelinge­n var 6-6, så det siger sig selv, at OB var mere skarpe end os, sagde Peter Sørensen med et skaevt smil efter slutfløjte­t.

Men netop antallet af chancer, som Silkeborg kom frem til i Odense, indikerer, at det her opgør slet ikke er ovre endnu.

Ikke skarp nok

Silkeborg virkede farligst i 2. halvleg ved stillingen 1-1, men de bedste muligheder faldt til backen Mikkel Cramer, som ikke var skarp nok.

– Bare fordi man spiller back, så må man jo godt score på chancer ne, bemaerkede Peter Sørensen sarkastisk og holdt fast i, at Silkeborg kan vende skaebnen i returopgør­et.

– Jeg synes, vi skaber chancer nok til flere mål, sagde Silkeborgs bedste, Jens Martin Gammelby, og bemaerkede, at det var Silkeborgs jagt på en sejr, der endte med at koste.

– Vi gik efter at vinde, og jeg synes, at der var flere mål i kampen for os. Og det gav dem så chancen til at afgøre det. Vi havde måske et godt resultat med 1-1, men vi ville have den sejr, sagde han.

Det er dejligt at vide, at jeg spiller på et hold, hvor der er folk på baenken, der kan gøre en forskel

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark