Ekstra Bladet

Mulle haenger med mulen

-

Tre mål på ni forsøg. Og laeg så lige et ordentligt laesfuld tekniske fejl oveni. Kristina ’Mulle’ Kristianse­n havde al mulig grund til at haenge med mulen efter nederlaget på 26-29 i den første DM-finale lørdag eftermidda­g.

– Ja ja, vi har en chance mere, og den må vi gribe på lørdag, siger en superskuff­et Kristina Kristianse­n efter en tempofyldt affaere i Arena Naestved.

– Vi laver faktisk mange mål i angrebet, men vi braender også nogle traelse nogen, hvor vi gerne ville have haft scoret – men det er isaer i forsvaret, vi har problemer. Det ser for nemt ud for dem, når de kommer ind over.

– Får de lov til for meget efter din smag?

– Det ved jeg ikke. Det må du spørge dommerne om!

– Hvad skal I isaer arbejde med den naeste uge?

– Vi skal helt klart forbedre os i forsvaret. Vi må hjem og se en masse video og finde ud af, hvordan vi får lappet de huller, der er i defensiven. Det er bare ikke godt nok! Nu skal vi vaere rigtigt skuffede og sure, for det her er vores egen skyld. Vi har en chance mere, og det er på lørdag.

– Den første DM-finale for mange af spillerne. Var der nerver?

– Nej, der var ingen, der havde regnet med det her, så om det går den ene eller anden vej … Det er stort for Nykøbing og os piger uanset hvad, men det er mere måden, det sker på, der gør rigtigt ondt, siger Mulle.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark