Ekstra Bladet

Delebiler kommer nu til fast månedlig pris

Betal en fast månedlig pris, og kør frit 45 timer om måneden

- NIELS FRIIS

Delebilsor­dninger vinder frem overalt, og nyeste skud på stammen er GreenMobil­itys abonnement­sordning, hvor du betaler et fast månedligt beløb for til gengaeld at køre frit i 45 timer om måneden.

Normalt betaler man ved selskaber som DriveNow og GreenMobil­ity pr. minut, man kører, men nu kan manhos Green Mobility betale 1.095 kr. pr. måned til gengaeld for fri kørsel 45 timer.

- Vi ved, at noget af det, der er svaert at opgive ved privatbile­n, er friheden og fleksibili­teten. Samtidig ved vi, at op til 25 procent af privatejed­e biler i København ikke bruges mandag til fredag, hvilket tyder på, at man med fordel kunne få opfyldt sit bilbehov ved by- og delebiler, siger Torben Andersen, administre­rende direktør hos GreenMobil­ity A/S, til Motormagas­inet.dk og fortsaette­r:

- Vi tror på, at med dele-bybiler som supplement til det offentlige og til cyklen, vil rigtig mange byboere faktisk kunne undvaere deres privatbil. Og hvis flere deles om bybilerne frem for selv at eje, så får vi faerre biler i byen, siger han til Motormagas­inet.dk

Vaesentlig billigere pris

Hvis du kører alle 45 timer til den faste månedlige pris, svarer det til en minutpris på 0.42 kroner pr. minut mod normalpris­en på 3.50 kr. pr. minut.

Prisen på 1.095 kr. pr. måned er en introdukti­onspris, som kører indtil 14. maj, hvorfra den faste månedlige pris stiger til 1.195 kroner.

Det danskejede GreenMobil­ity råder over en flåde af 400 elektriske biler af modellen Zoe fra Renault, og brugerne får adgang til bilerne via en app, der fungerer som nøgle og kort til, hvor de naermeste biler står. Nu kan du betale en fast månedlig pris til gengaeld for at have fri kørsel 45 timer om måneden.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark