Ekstra Bladet

NØGNE DAMER,

I Hugh Hefners yngste søn, voksede op i det berygtede Playboy Mansion

- HELLE KASTHOLM HANSEN

Hans aeldste søster kunne vaere hans bedstemor, og hans mor er 37 år yngre end hans far.

Sådan er virkelighe­den for 25-årige Cooper, der er Playboy-kongen Hugh Hefners yngste søn og arvtager til imperiet af halvnøgne damer med en kvast i bagdelen og lange ører.

Coopers mor, Kimberly Conrad, er i dag 54 år, men hun var selv Playmate og nøgenmodel i Playboy Magazine, indtil hun i 1989 skulle have sit første barn, Marston, og blev gift med Hugh Hefner. To år senere kom Cooper til. Han var syv år, da foraeldren­e blev skilt i 1998.

Den nu 91-årige Hugh Hefner har svaelget i hel- og halvnøgne damer det meste af sit liv, men efter skilsmisse­n fra Kimberly Conrad, hvor han efter sigende led af svaer hjertesorg, gik det helt grassat, og i dette miljø voksede Cooper op.

I modsaetnin­g til Marston, som har haft problemer af forskellig karakter, er Cooper så at sige en rebel på den paene måde. Han giftede sig som 23-årig med fuld opbakning fra sin gamle trusse-tyve-far.

I anledning af dokumentar­serien ’American Playboy: The Hugh Hefner Story’, som kommer på Amazon og bygger på over 17.000 timer med film samt 2600 personlige notater fra Hugh Hefners personlige arkiver, har unge Cooper givet interviews om sin opvaekst til bl.a. New York Post.

Berygtet herskabshu­s

Og her tegner sig et billede af en saerlig måde at vokse op på – en måde, som moderen, Kimberly Conrad, indrømmer nok har givet hendes to sønner et specielt syn på kvinder.

Det vilde liv har ikke på samme måde påvirket drengenes aeldre søskende, Christie på 64 år og David på 61 år, som Hugh Hefner har med sin første kone, Millie Williams, der i dag også er 91 år.

Coopers beretning handler om det berygtede herskabshu­s, om hurtige damer i kaninkostu­mer, om vilde poolfester, om nøgenfotog­rafering og om hundredvis af rige, kendte mennesker, der bare kom og deltog.

– Faktisk levede vi nogenlunde normalt som andre mennesker – og egentlig skete der ikke så mange spaendende ting – i hvert fald ikke, mens vores foraeldre var sammen. Indtil da havde sammenkoms­ter mere praeg af gallamidda­ge. Det var efter min mors ønske, fortaeller Cooper.

Den 25-årige, som nu har overtaget Playboy-koncernen, laegger da heller ikke skjul på, at far Hefner kom op i gear, da Coopers mor forlod han i 1998.

Hugh Hefner byggede en kaempevill­a til ekskonen, så drengene kunne bevaege sig frit imellem Playboy Mansion og hendes hjem. Men når de var hos deres far, var der meget tit fart over feltet, og ikke sjaeldent blev sikkerheds­vagterne sat til at vaere babysitter­e.

– De skulle sikre, at vi ikke løb ud, når vores far holdt nogle af sine mere vilde fester. Vi måtte ikke forlade huset på sådanne aftener, tilføjer han.

Det var isaer poolfester­ne og excesserne i Hefners berygtede badegrotte, der gik frasagn om. Det, der skete her, var ikke for børn.

Playboy Mansion regnes for en af USA’s mest kendte ejendomme og indeholder blandt andet en privat biograf, tennisbane­r, have med frigående dyr, kaempe vinkaelder, 12 sovevaerel­ser og et meget stort pool-område med den føromtalte grotte.

Mindre libido

I dag er ejendommen solgt til en 32-årig milliardae­r-arving, men Hugh Hefner har i handlen betinget sig, at han kan blive boende, til han dør. Den 91-årige Playboy-konges libido og monstrøse fester er tilsynelad­ende ikke, hvad de har vaeret.

I hvert fald er antallet af overnatten­de kvinder og store arrangemen­ter mindsket i antal, men Cooper afviser, at hans gamle far har helbredspr­oblemer, og at det er derfor, at ’den gamle’ har indledt en afvikling.

– Min far har det helt fint. Han har lidt dårlig ryg, men det er noget, der følger med alderen, forsikrer Playboyarv­ingen og tilføjer, at han og faderen så sent som i forrige uge havde møde med udvalgte medier for at lancere nye tiltag for Playboy.

Monogame Cooper

Den daglige drift ligger nu i Cooper Hefners haender. Men der er intet, der tyder på, at han som sin far har hang til at forgribe sig på varelagere­t. I 2015 giftede han sig nemlig med sin kaereste igennem to år – den et år aeldre britiske skuespille­r Scarlett Byrne.

Cooper er traditione­l, når det kommer til, hvordan man opfatter parforhold, og han er meget familieori­enteret. Alligevel kom det som en overraskel­se for omgivelser­ne, at han overhovede­t ville giftes, og at han ville gøre det som 23-årig.

People Magazine kaldte engang Hugh Hefner for et offer for en undertrykk­ende methodist-opvaekst. I så fald må Cooper repraesent­ere det modsatte. Eller som hans mor har sagt: ’Selv om man vokser op i en bagerforre­tning, behøver man ikke at spise alle de doughnuts, der er.’

Bevidsthed om sex

Det, der skete her, var ikke for børn

Der er dog ingen tvivl om, at det at vokse op med bevidsthed­en om, at ens far er en decideret libertiner, gør, at enten fortsaette­r man i samme spor – sådan som Coopers bror Marston har gjort det, eller også reagerer man modsat, som Cooper har gjort det.

Marston forklarede en gang: ’Når man kom til de andre børns hjem, lå der ikke folk og havde sex. Men jeg vidste jo, at det foregik i mit hus, og alene tanken var ubehagelig, når vennerne var der.’

Nøgenhed er kommet for at blive

Cooper har tilsynelad­ende vaeret i stand til at lukke al den leben ude, og drengenes mor erkender da også, at

 ?? FOTO: HAGOP KALAIDJIAN/ALL OVER PRESS ?? AEblet falder ...
... tilsynelad­ende lidt laengere fra stammen end forventet i tilfaeldet Cooper Hefner, der er arving til Playboy-dynastiet. Hugh Hefners søn beskrives som meget traditione­l, når det kommer til parforhold, og han giftede sig blandt...
FOTO: HAGOP KALAIDJIAN/ALL OVER PRESS AEblet falder ... ... tilsynelad­ende lidt laengere fra stammen end forventet i tilfaeldet Cooper Hefner, der er arving til Playboy-dynastiet. Hugh Hefners søn beskrives som meget traditione­l, når det kommer til parforhold, og han giftede sig blandt...
 ?? FOTO: CAN NGUYEN/ALL OVER PRESS ?? Cooper Hefner giftede sig i 2015 som 23-årig med skuespille­ren Scarlett Byrne.
FOTO: CAN NGUYEN/ALL OVER PRESS Cooper Hefner giftede sig i 2015 som 23-årig med skuespille­ren Scarlett Byrne.
 ?? FOTO: AP ?? Kimberley var en ung og kaelen playmate, der scorede chefen – og det halve kongerige.
FOTO: AP Kimberley var en ung og kaelen playmate, der scorede chefen – og det halve kongerige.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark