Ekstra Bladet

Vi er helt til grin

- Gorm Vesterby Oldorf Tårup Skovvej 1 Skerne Nørre Alslev

Når Skat er blevet undersøgt, vil mange personer have fejlet, men i relation til skatteborg­erne vil ingen reelt komme til at stå til ansvar. Sådan er det, hver eneste gang politikern­e skal stå til ansvar for egne handlinger eller mangel på samme.

Der vil blive uddelt mange naeser og megen kritik, men i virkelighe­den vil der intet ske. Ganske som vi plejer at opleve. Alle otte skattemini­stre vil blive kritiseret, og alle otte vil have mange dårlige, ja måske ligefrem dumme undskyldni­nger, men et reelt ansvar vil ingen påtage sig.

Vi borgere får vores offentlige undersøgel­se, men ikke en eneste politiker har indtil dato taget et aegte ansvar. Det skulle da lige vaere en, der kun har vaeret minister en dag og får 18 måneders aftraedels­esgodtgøre­lse for ikke at have lavet noget som helst.

Alle landets skatteborg­ere er direkte til grin og vil altid blive det, fordi politikere aldrig tager et aegte ansvar, som borgerne altid skal, ligegyldig­t om de har gjort sig skyldige eller ej. Staten skal have ret til at tage fusen på os alle.

Vi er alle til grin og vil fortsat vaere det, indtil politikern­e bliver stillet til aegte ansvar for deres handlinger eller manglen på samme.

Skat-medarbejde­ren smed 12,3 milliarder ud ad vinduet og gjorde jo bare, som han skulle, da der ikke var tid til at tjekke sagerne. Nej, det kan man kun, når det drejer sig om de små borgere, så kan man først stjaele deres surt sammenspar­ede skillinger og derefter kraeve penge for overhovede­t at gide undersøge sagerne.

Jo, danske skatteborg­ere bliver røvrendt dag og nat af det offentlige, fordi gamle, utidssvare­nde konvention­er hindrer os i at regere vort eget land.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark