Ekstra Bladet

Håner praesident­frues alder

Storke

- NINA AHRENKIEL na@eb.dk

Italiens tidligere premiermin­ister Silvio Berlusconi var mandag ude at kaste med sten fra sit glashus.

I en tale ved et kampagneev­ent for en borgmester­kandidat i Monza kom Berlusconi nemlig ind på Frankrigs nyligt valgte praesident, Emmanuel Macron. I talen gjorde Berlusconi grin med den store aldersfors­kel mellem 39-årige Macron og hans 64årige kone.

Det skriver 'The Telegraph' og flere italienske medier.

– Han (Macron, red.) er en fin 39-årig fyr. Han har god arbejdserf­aring bag sig, og vigtigst af alt med en paen mor, der har båret ham, da han stadig var et barn, siger Italiens tidligere premiermin­ister blandt andet i sin tale.

Glemmer noget

Frankrigs nye praesident mødte sin 24 år aeldre kone, Brigitte Trogneux, da han selv var teenager, og hun var hans laerer i litteratur. I 2007 blev parret gift, hvilket siden har kastet en del omtale af sig. Heriblandt Berlusconi­s tale mandag.

Men når Silvio Berlusconi antyder, at Macrons kone lige så vel kunne vaere hans mor, så glemmer han måske, hvilken aldersfors­kel der er på ham selv og hans kaereste.

Med sine 80 år er han nemlig 49 år aeldre end sin partner Francesca Pascale, der er 31 år gammel.

Det vrimler med i Danmark for tiden. Sådan lyder det fra foreningen Storkene.dk, der vurderer, at der lige nu er op imod 20 til 30 storke på besøg i hele landet.

– Det er unge storke, der traekker videre, og de vil formentlig vaere ude af Danmark i løbet af 14 dage, men nogle af dem kan godt blive haengende i laengere tid, siger formand Jess Frederikse­n, Storkene.dk.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark