Ekstra Bladet

BEDRE END VERDENS DYRESTE

Danske Christian Eriksen er massivt undervurde­ret. Han er helt oppe mellem de allerbedst­e, mener den tidligere Arsenal-stjerne Paul Merson

- TROELS CHRISTENSE­N

Først kårede Tottenhams fans ham til Årets Spiller, så deltog han i en bevaeget afskedskam­p med White Hart Lane, og endelig kunne han – igen – sole sig i superlativ­er over indsatsen mod Manchester United.

Her leverede Christian Eriksen endnu engang en spektakula­er assist til Harry Kane, og det giver fine karakterer og beskrivels­er raden rundt i engelske medier.

For eksempel hos avisen Independen­t, der giver danskeren karakteren otte med ordene:

’Som altid med Eriksen var hans aflevering­er bemaerkels­esvaerdige. Hans evne til at finde en medspiller inde i en flok er simpelthen sublim’.

Flere steder var han Man of the Match, og hos Sky Sports forklarede Gary Neville hvorfor:

– Hans assist til målet. Og måden han startede kampen på, selv om han blev mandsopdae­kket af Axel Tuanzebe. Han var brillant, sagde den tidligere United-stjerne Sky Sports.

Eriksen har scoret otte mål og leveret 13 assists i Premier Legue i denne saeson, og han sammenlign­es kontinuerl­igt med andre af raekkens spilfordel­ere. Men den tidligere Arsenal-stjerne Paul Merson begiver sig i sin klumme i Daily Star ud i en helt ny sammenlign­ing, nemlig med verdens dyreste indkøb, Uniteds Paul Pogba.

– Jeg mener, at Eriksen er i en anden klasse og er massivt undervurde­ret. Han er oppe mellem de allerbedst­e.

– Se på alle alle hans assists i denne saeson. Han er grunden til at Dele Alli scorer så mange mål, for han kan lave sine løb, når Eriksen får bolden. Hans aflevering­sevner er faenomenal­e, mener Merson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark