Ekstra Bladet

Silkeborg sendt på ferie med et smil

Det var en følelsesla­det aften i Silkeborg, da Robert Skov og co. sagde farvel til Silkeborg Stadion og Superliga-saesonen med stil

-

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Hold da fest, hvor blev de 2.452 tilskuere på Silkeborg Stadion forkaelet i aftes.

Godt nok betød 2-1-resultatet, at Silkeborg her midt i maj må gå på sommerferi­e og lade OB marchere videre i kampen for Europa League.

Festforest­illingen mod OB blev derfor et farvel til det haederkron­ede stadion i de smukke silkeborge­nsiske omgivelser, idet SIF rykker til det nybyggede stadion naeste saeson.

Det er mange år siden, der er blevet spillet så flot fodbold på dette stadion

Derfor blev der grinet med det ene øje og graedt med det andet i Silkeborg-lejren:

– Det er mange år siden, der er blevet spillet så flot fodbold på dette stadion. Det var et passende farvel til de omgivelser, der har betydet så meget for så mange.

– Jeg er glad for vores spil mod OB, og her kort efter kampens hede vil jeg lidt kaekt sige, vi var det eneste hold på banen, og vi burde have gået videre, lød det fra Peter Sørensen, som fortsatte:

– Jeg er alligevel utrolig stolt over vores saeson. Saerligt når man ser på vores saesonindl­edning. Alligevel er skuffelse den følelse, der fylder mest, fordi vi over to kampe er OB overlegne og havde fortjent at gå videre.

En smule slukøret

Også Silkeborgs store oplevelse, Robert Skov, var ambivalent over den store aften i Silkeborg, der endte med et antiklimak­s.

– Det var en underlig aften, for vi spillede fortryllen­de og kørte OB af banen. Jeg er pisse aergerlig på holdets vegne, fordi vi burde have gået videre, lød det fra en slukøret Robert Skov, der dog ligesom sin cheftraene­r går sommeren i møde med et smil:

– Vi kan vaere meget stolte af vores praestatio­n. Målet var at redde os, men vi spillede til mere end det.

– Nu går vi en ny saeson i møde på et nyt stadion med en god trup. Det bliver vildt fedt, selv om det var følelsesla­det at sige farvel til dette stadion, som jeg altid havde drømt om at spille på som dreng. I det mindste fik vi sagt farvel med stil.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Dennis Flinta og de øvrige spillere fra Silkeborg kan allerede nu holde sommerferi­e efter en flot sejr, men aergerligt samlet nederlag til OB.
FOTO: CLAUS BONNERUP Dennis Flinta og de øvrige spillere fra Silkeborg kan allerede nu holde sommerferi­e efter en flot sejr, men aergerligt samlet nederlag til OB.
 ??  ?? Robert Skov, Silkeborg
Robert Skov, Silkeborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark