Ekstra Bladet

OB halter videre mod Europa

-

Kent Nielsen var hurtig til afvaebnend­e at laegge kortene på bordet efter nederlaget i Silkeborg, der trods alt var snaevert nok til at sende OB videre i Superligae­ns playoff om Europa League.

– Det var en meget skidt praestatio­n både offensivt, defensivt og alle andre steder på banen, man måtte komme i tanke om. Vi så traette ud, og vi skal finde nogle helt andre ben, hvis vi skal slå enten Randers eller AaB i naeste opgør, sagde Kent Nielsen iskoldt, inden han konstatere­de:

– Samlet set har vi vaeret gode i foråret, og derfor er jeg ikke bekymret som sådan. Men det samlede resultat mod SIF er det eneste, vi kan bruge til noget fremadrett­et. Jeg sletter nok hurtigt billedmate­rialet fra denne kamp, lød det fra Kent Nielsen.

OB-anfører Kenneth Emil Petersen var noget laengere om at finde de rette ord efter kampen, men betydninge­n var den samme, som Kent Nielsen havde lagt på disken.

Bliver nemme at slå

– Tjaaa, både AaB og Randers gnider sig vel i haenderne, hvis de så kampen. For hvis vi spiller sådan her igen, bliver vi nemme at slå.

– Men over to kampe synes jeg, vi var bedre end Silke- borg, og det bliver 50/50 fra nu af og resten af saesonen, lød det fra en trods alt optimistis­k anfører.

OB møder i naeste runde enten Randers eller AaB, og vinderen af de to kampe får fornøjelse­n af en knald eller fald-kamp på udebane om en Europa League-plads mod saesonens nummer fire i Superligae­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark