Ekstra Bladet

Store klubber ser på FCN-profiler

- MADS GLENN WEHLAST ALBERT S. MØLLER mgw@eb.dk; asm@eb.dk Ernest Asante, FCN Gennemsnit

Mathias Jensen har scoret til 4-1 for FCN, og nordsjaell­aenderne er klar til ’finale’ på lørdag mod FC Midtjyllan­d. Det er forståelig­t, hvis Kasper Hjulmand i en stille stund godt kan aergre sig over, hvad det ikke kunne blive til i naeste saeson, hvis klubben kunne holde sammen på den trup, han råder over i dag.

Så kunne det nemlig ligne en ny storhedsti­d for Farumklubb­en. Men traeneren kender praemisser­ne. FC Nordsjaell­and er en saelgende klub, fordi butikken skal i balance.

Derfor risikerer FCNmandska­bet også at blive splittet delvis i atomer, når saesonen er slut.

Utaenkelig­t

Det er groft sagt utaenkelig­t, at Andreas Maxsø, Stanislav Lobotka og Superligae­ns topscorer Marcus Ingvartsen er at finde i klubben, når transfervi­nduet lukker med udgangen af august.

– Det er store klubber, der kigger på vores spillere. Og jeg ved godt, at vi er en saelgende klub. Før vi får butikken til at gå i balance, må vi indstille os på at saelge spillere, fastslår Kasper Hjulmand, der erkender, han ikke forventer at have alle tre profiler til dispositio­n i den nye saeson.

– Stanislav Lobotka er den bedste midtbanesp­iller, jeg nogen sinde har arbejdet med. Han kan traede direkte ind i Bundesliga­en. Han gør jo lige, hvad der passer ham.

– Andreas Maxsø har bare udviklet sig gennem det seneste år. Han har kun spillet én dårlig kamp i saesonen (sidste uge mod Lyngby), og så er det klart, at der vil vaere interesse for Superligae­ns topscorer, der har scoret 22 mål, fastslår Kasper Hjulmand, der ikke vil afsløre,

Altafgøren­de

4-1-sejren over Sønderjysk­E var altafgøren­de for det unge FCN-mandskab, når der skal holdes liv i håbet om en plads i Europa.

– Nu får vi en finale mod FC Midtjyllan­d på lørdag, pointerer Kasper Hjulmand.

Fjerdeplad­sen i Superligae­n giver én kvalifikat­ionskamp mod nummer syv om adgangen til Europa Leaguekval­ifikatione­n. Lukas Fernandes ................

3 Mikkel Hedegaard ..............

2 Pierre Kanstrup ..................

2 Kees Luijckx ........................

2 Nicholas Marfelt ................

2 Philip Zinckernag­el (80) .....

1 Marcel Rømer .....................

2 Troels Kløve .......................

2 Johan Absalonsen ..............

2 Christian Jakobsen (62) ......

1 Silas Songani (62) ..............

1 (62) Jeppe Simonsen .........

2 (62) Marko Mitrovic ...........

2 (80) Nicolaj Madsen ..........

-1 .....................

1.8

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark