Ekstra Bladet

Ehlers: I kan regne med mig

-

KÖLN (Ekstra Bladet): Et af de tilbageven­dende spørgsmål op til VM er, hvor mange NHL-spillere der kommer hjem for at spille med.

I år er der indløbet ekstraordi­naert mange afbud, fordi de nordamerik­anske spillere startede op en måned før normalt for at vaere med i OL-kvalifikat­ionen.

Nikolaj Ehlers har vaeret med til VM som den eneste dansker fra verdens bedste ishockeyli­ga, og selv om han ikke føler, at det danske hold spillede op til sit bedste i Köln, så virker det ikke afskraekke­nde på ham.

– Det kunne have vaeret en meget federe tur, hvis vi havde spillet lidt bedre. Men det aendrer overhovede­t ikke på mine beslutning­er fremover. Jeg elsker at komme hjem og spille.

Så vi skal ikke frygte, at du forsøger at gemme dig i Canada op til naeste slutrunde?

– Det behøver I ikke at vaere bange for, fastslår Nikolaj Ehlers.

Selv om den 21-årige Winnipeg Jets-forward er i gang med at udstikke garantier, vil han ikke forsøge at overtale nogle af sine NHL-kolleger til at stille op naeste år.

– Ha ha. Det er ikke min beslutning. Jeg tager den kun for mig selv. De andre har valgt at sige nej af personlige årsager.

– Jeg er sikker på, at jeg på et tidspunkt bliver nødt til at sige nej af en eller anden grund. Men så laenge jeg kan og ikke er skadet, så kom- mer jeg hjem. Der er ikke noget der, fastslår Nikolaj Ehlers.

Ishockey-eksperten Olaf Eller er sikker på, at hvis de danske NHL-spillere får muligheden for at spille VM på hjemmebane, så griber de den. Men meget kan ske.

– Man skal ikke tro, at bare fordi det er hjemmebane, så kommer de alle sammen. Det har intet med deres indstillin­g at gøre. Det er bare sjaeldent, at det passer ind, påpeger han. Den 21-årige ishockey-spiller Nikolaj Ehlers spiller til daglig i NHL-klubben Winnipeg Jets.

 ?? FOTO: CHRIS SZAGOLA/REX ??
FOTO: CHRIS SZAGOLA/REX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark