Ekstra Bladet

Drabsmand: Jeg elskede hende

- PRIVATFOTO

Den 24-årige Marc Meyer Lindeskov banker på naboens dør med haenderne smurt ind i blod. Han beder om hjaelp.

Inde i lejlighede­n ligger 23-årige Sara kvaestet. Der er blod på vaeggene, og hendes kaebe sidder løst. Retsmedici­neren, der obducerede hende, fortalte i retten, at hun lige så godt kunne have vaeret et offer i et trafikuhel­d.

Da politiet kommer, beder han dem om at laegge ham i håndjern.

Da han senere den nat får at vide, at Sara er død, begynder han at graede.

– Jeg elskede hende virkelig, fortalte den 24-årige.

Det var første gang, at han havde oplevet den slags kaerlighed, sagde han.

Forsvarere­n Annette Petersen fremlagde under sin procedure beviser for, at Marc Meyer Lindeskov ikke ønskede at gøre Sara ondt.

Da den nu dømte aflagde forklaring i retten, sagde han, at han normalt plejede at gå en tur, når kaerestepa­rret blev uvenner. Det fik ham til at køle af. Men det ville Sara ikke lade ham gøre denne gang.

– Hun siger til mig, at hvis jeg går, så skal jeg bare blive vaek, sagde Marc Meyer Lindeskov.

Forsvarers argument

Derfor argumenter­ede forsvarere­n for, at han gerne ville gå, men kunne ikke få sig selv til det i frygt for at miste Sara.

Marc følte sig skakmat. Man kunne undre sig over, at han ikke valgte at gå. Men det skal ses i lyset af, at Marc var meget glad for Sara. Hvis han går en tur, får han at vide, at han ikke skal komme tilbage. Der traeder skakmatføl­elsen ind. Han føler sig forhindret i at gøre, som han plejede at gøre, sagde Annette Petersen i retten. Marc Meyer Lindeskov blev idømt 12 års faengsel for manddrab.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark