Ekstra Bladet

Disse figurer vender tilbage

-

Ingen ’Twin Peaks’ uden Kyle MacLachlan. Så selvfølgel­ig vender han tilbage i rollen som FBI-agenten Dale Cooper, der garanteret igen skal drikke masser af fandens god kaffe. Sheryl Lee vender også tilbage til tv-serien i rollen som Laura Palmer. Og så bliver der også et skønt gensyn med den i dag 56-årige ’X-Files’stjerne David Duchovny, der i den gamle ’Twin Peaks’ medvirkede i sammenlagt tre afsnit. Her spillede han rollen som DEA-agenten Dennis/Denise Bryson, en undercover­betjent, der i forbindels­e med en politiopga­ve klaedte sig ud som en transvesti­t, mens han stille og roligt i sit privatliv også fik smag for en transvesti­t-tilvaerels­e, hvor han/ hun begyndte gå med kvindetøj og bruge makeup. Og der er ingen tvivl om, at Duchovny er nødt til at barbere hårene af sine ben igen.

I andre nøglerolle­r vender Mädchen Amick tilbage som Shelly Johnson, Peggy Lipton som Norma Jennings, Sherilyn Fenn som Audrey Horne, Dana Ashbrook som Bobby Briggs, James Marshall som James Hurley samt Harry Dean Stanton som Carl Rodd.

Lynch spiller igen FBI-chef

Døden er åbenbart ikke nogen hindring for, at nogle af karakterer­ne vender tilbage. Ray Wise skal nemlig spille Leland Palmer igen, selv om Leland døde i 16. afsnit af den første omgang ’Twin Peaks’.

Endelig har promotion-billeder til filmen afsløret, at David Lynch igen skal spille en rolle i sin egen tv-serie som FBI-bossen Gordon Cole.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark