Ekstra Bladet

SILKEBORG-STJERNE SLÅR FAST: Her er min fremtid

Robert Skov skal ingen steder til trods for flere store praestatio­ner for Silkeborg i Superligae­n. Det slår både spiller og manager fast

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

Nok engang denne saeson funklede Silkeborgs nye stjerne, Robert Skov, da han med to mål og en pragtpraes­tation var taet på at vende slagets gang for jyderne mod OB i Superligae­ns Europa League-playoff.

Det lykkedes dog ikke, da Silkeborg ’kun’ hentede en 2-1-sejr og dermed samlet røg ud og kan gå på sommerferi­e for i år.

Men når Superliga-bolden igen ruller i Silkeborg naeste saeson på byens og klubbens nye stadion, bliver det også med brandvarme Robert Skov på holdkortet, der maner alle transfer-rygter til jorden.

Store muligheder

– Jeg kender ikke noget til interesse fra andre klubber, og jeg kan kun sige, jeg er glad for at spille i Silkeborg, hvor fremtiden er lys. Jeg ser store muligheder i klubben, og jeg glaeder mig til at blive en del af dette projekt på vores nye stadion, sagde Robert Skov til Ekstra Bladet efter kampen mod OB.

Den talentfuld­e offensivsp­iller har vaeret rygtet til både klubber i udlandet og større fisk i den hjemlige andedam, men Silkeborg og Skov satte stopper for spekulatio­nerne i første omgang, da en ny treårig kontrakt Selv om Silkeborg måtte gå på sommerferi­e efter kampene mod OB, har Robert Skov haft en kaempe betydning for jyderne.

– Det er ikke tanker, jeg har. Jeg forholder mig udelukkend­e til, jeg har en kontrakt med en klub, som jeg er meget glad for at vaere i, og som jeg kan udvikle mig i. Der er ikke noget sommerskif­te undervejs, lød det fra

Bakket op

Den udmelding blev bakket 100 procent op af Silkeborgs manager, Peter Sørensen.

– Robert bliver i Silkeborg.

I hvert fald et stykke tid endnu. Det er jeg sikker på. Både Robert og Silkeborg kan drage fordel af hinanden i en periode endnu, men det er klart, at store klubber altid vil lure på en spiller med Roberts kvaliteter. Og når pengene

en dag bliver store nok, så tager vi en snak med Robert. Men det bliver naeppe i det kommende vindue.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ??
FOTO: ERNST VAN NORDE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark