Ekstra Bladet

90’er-popstjerne afløser veteran

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk POLFOTO

Thera Hoeijmans var hér, dér og alle vegne i 90'erne.

Først som frontfigur i bandet Cut'N'Move sammen med Zindy Laursen og siden som vaert på det meget populaere talkshow 'Eleva2ren' på TV2 sammen med Ole Stephensen.

I årene der fulgte har den nu 47-årige sangerinde blandt andet arbejdet som tv-vaert og tilrettela­egger på DR og TV2 Østjylland.

Og nu går Thera så sin gamle makker i bedene. Hun afløser nemlig Ole Stephensen som vaert for DK4's talentshow.

– Jeg er fascineret af den forskel og bredde, der er musikalsk, og ikke mindst begejstret over den virkelyst og glaede, der udfolder sig blandt deltagerne. Samtidig er jeg imponeret over DK4’s satsning på at fastholde og udvikle dansk musik – også den smalle – på tv. Det er efterhånde­n en sjaeldenhe­d på flow-tv, lyder det fra Thera Hoeijmans i en pressemedd­elelse.

Hun kender talentprog­rammet indefra, da hun sidste år var med i dets ekspertpan­el.

'DanskPOP Talent' bliver sendt fra september på DK4.

I efteråret fortalte Thera Hoeijmans om sin debut som tv-vaert til Ekstra Bladet.

– Jeg kom fra en tilvaerels­e som popstjerne, hvor jeg mere blev målt på det tøj, jeg havde på, end det, der foregik mellem ørerne på mig. Jeg havde brug for at blive anerkendt for, at jeg havde mere at byde på end det – og det fik jeg pludselig mulighed for på 'Eleva2ren', fortalte hun.

Privat er Hoeijmans mor til tre børn i alderen 14 til 20 år, som hun har med sin eksmand, filmfotogr­afen Jørgen Vang. Thera Hoeijmans afløser Ole Stephensen som vaert for DK4's talentshow.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark