Ekstra Bladet

Erik Brandt: Han kom i mit hjem

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Ud over flere kongelige er modemanden Erik Brandt en af Roger Moores mange danske bekendtska­ber.

– Ja, jeg har lige set det hos jer (ekstrablad­et.dk, red.). Det er meget trist. Jeg kender ham fra gamle dage. Han var en vidunderli­g mand, lyder det fra Erik Brandt, der sammen med sin nu afdøde hustru, Margit, var venner med alle, der var vaerd at kende både herhjemme og i udlandet i 70’erne og 80’erne.

– Han har også vaeret i mit hjem, tilføjer han.

– Vi mødte ham i Sydfrankri­g hos Ole Tholstrup, og bagefter giftede han sig med Tholstrups kone, lyder det med et grin fra Brandt.

Boede taet på

Ifølge Brandt boede Kiki Tholstrup taet på ham og Margit i Vedbaek med sin første mand, forretning­smanden Hans Christian Knudsen, der er far til hendes to børn, Christina og Hans Christian.

Men forretning­smanden begik selvmord, da børnene – Han var en vidunderli­g mand, lyder det fra Erik Brandt om Roger Moore. var små, og Kiki giftede sig i stedet med mangemilli­onaeren Ole Tholstrup.

Han døde af et hjertetilf­aelde, da han var 61 år i 1991.

Erik Brandt fortaeller, at han ikke var meget taet på den tidligere James Bondstjern­e, men at de stødte på hinanden af og til.

– Jeg så ham sidst for tre år siden i London, mener jeg. Men jeg har også mødt ham sammen med kongehuset, tilføjer Brandt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark