Ekstra Bladet

Dårlig strudsetak­tik

- Lars M. Tjellesen Bornholm

Hva’ så, Ida Auken?

Ida Auken (R) skriver på Twitter om det afskyvaekk­ende terrorangr­eb i Manchester, at ’vi ikke skal give terroriste­rne det, de vil have: din vrede, din sorg og din raedsel’, hvorefter hun i et nyt tweet meddeler, at nu slukker hun fjernsynet.

Det er jo en forrygende strudsetak­tik. Vi slukker fjernsynet og lukker verden ud. Hvis vi ikke skulle vise vrede og sorg over, at en barbar spraenger sig selv i luften og tager børn, unge og kvinder med i faldet, så ved jeg ikke, hvornår vi skal vaere vrede og sørge.

Men man kunne jo spørge Ida Auken, hvad i alverden det er, hun forestille­r sig, at vi skal gøre? Virkelighe­den forsvinder ikke ved, at man slukker fjernsynet.

Faktum er, at årsagen til, at vi har det ene terrorangr­eb efter det andet, er masseindva­ndringen. Derfor skal masseindva­ndringen stoppes, og de personer, der skønnes at vaere til fare for vores samfund, skal udvises.

Politikere skal handle – ikke slukke fjernsynet og lukke øjne og ører som Ida Auken og hendes parti. MF Kenneth Kristensen Berth (DF), EU-ordfører Christians­borg København K Glem blufaerdig­heden, og spring i bølgerne. Sommeren er på vej.

Så er sommeren her. Snart er det strandvejr, og endelig kan badesaeson­en begynde.

Det er skønt, befriende og herligt med en dukkert i frisk dejligt vand. Så nu må vi håbe, at der kommer masser af badedage, og at

snaeversyn­etheden fordufter.

De sidste mange år har danskerne vaeret generte og mindre frie. Sådan burde det ikke vaere. Danmark er et frisk pust, og et par bare bryster burde ikke kunne forarge nogen. Tvaertimod.

Vi skal aldrig aendre vores adfaerd, bare fordi landet har fået utrolig mange muslimer og andre anderledes taenkende folkeslag hertil. Vi må og skal ikke give køb på vores kultur og vores frihed. De nye, som ikke må, kan eller vil følge vores frihed, må paent vende tilbage til det, de mener er lykken.

Spring ud i bølgerne, og nyd sommeren. Det er dejligt at vaere dansker.

 ?? FOTO: MIKKEL TARIQ KHAN/POLFOTO ??
FOTO: MIKKEL TARIQ KHAN/POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark