Ekstra Bladet

Bod i Pusher Street er blevet lukket

- SUNE FISCHER – Kan du uddybe? fish@eb.dk

Mandag aften blev der holdt et faellesmød­e på Christiani­a, hvor man diskutered­e, at politiet for nylig anholdt en 17-årig dreng, der ved anholdelse­n havde kokain i salgsposer på sig.

Desuden er en anden mand for kort tid siden blevet anholdt i Pusher Street, hvor politiet efterfølge­nde fandt 40 gram kokain på mandens bopael uden for Christiani­a.

Hårde stoffer er ellers bandlyst i Pusher Street og generelt på Christiani­a, og derfor var der indkaldt til faellesmød­et, hvor den aktuelle situation blev drøftet.

– Her drøftede vi, at der var en fyr, der var blevet taget med kokain i salgsposer i 'gaden' (Pusher Street, red). Den fyr er nu smidt ud, og den bod, han arbejdede ved, er lukket, fortaeller Ole Lykke, en af talsmaende­ne for Christiani­a.

– Boden er fjernet, og den pågaeldend­e, der havde den, er røget ud ud af 'gaden', fortaeller Ole Lykke.

18 salgsposer

Direkte adspurgt svarer han, at den pågaeldend­e mand ikke er smidt ud af Christiani­a, men at det kun gaelder Pusher Street.

Det var 9. maj, at den 17årige Det var tidligere i maj, at politifolk anholdt en 17-årig med kokain på lommen ved Pusher Street. Dengang forklarede drengen, at han bare holdt det for en anden. blev anholdt ved Pusher Street. Her fandt politiet ham i besiddelse af både cannabis-produkter og kokain.

Her var der tale om godt otte gram fordelt på 18 poser.

Den unge blev anholdt ved 12-tiden. Han var mistaenkt for at vaere såkaldt løber.

Hver hashbod er at betragte som et lille, internt hierarki, hvor forskellig­e personer

indtager forskellig­e roller. Og løberen er personen, der har ansvaret for at løbe vaek med 'varerne', når politiet kommer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark