Ekstra Bladet

EUROPA LAEGUE-FINALE KASPER OG Z

I . Ajax-danskeren kan slå den store historiefo­rtaelling i stykker, hvis giganterne Manchester United bliver slået i den svenske nationalar­ena

- JONAS RYEFELT jr@eb.dk

Der stod Zlatan Ibrahimovi­c skrevet overalt på denne Europa League-finale. Indtil det gik galt.

Den store svensker havde øjnene rettet mod endnu et trofae, en Champions League-billet og en finale på Friends Arena, som han selv åbnede ved at score det ikoniske saksespark, der sendte chokbølger gennem fodboldver­denen.

Chokerende var det også at se Zlatan Ibrahimovi­c gå ned som et såret byttedyr, da Manchester United spillede sig i semifinale­n i Europa League, men historiefo­rtaellinge­n om Zlatan med endnu en pokal kunne stadig lykkes.

Masterplan­en er, at den store svensker som et skadet spøgelse skal humpe op til sejrspodie­t i Stockholm og løfte trofaeet sammen med anfører Wayne Rooney

Masterplan­en

Ifølge José Mourinho så er masterplan­en, at den store svensker som et skadet spøgelse skal humpe op til sejrspodie­t i Stockholm og løfte trofaeet sammen med anfører Wayne Rooney. Historien vil således blive anderledes, men det vil vaere den samme smukke slutning for Zlatan, der har kontraktud­løb med United, når finalen endegyldig­t er forbi. Men denne fortaellin­g kan slås i stykker. Af Ajax. Af en dansker måske. På det sociale medie Instagram har Ibrahimovi­c skrevet, at ’han er klar til finalen’, men der skulle nok et større medicinsk mirakel til for at få Zlatan på banen på Friends Arena. Ajax er opsatte på at give den som spøgelsesj­aegere i Zlatans hus, selv om de vil gå ind til opgøret som store underdogs.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark