Ekstra Bladet

Bruun: Nøglerolle til Dolberg

-

Den unge Ajax-angriber Kasper Dolberg har taget scenen med blod i kroppen, der aldrig overstiger frysepunkt­et. Den unge mand er simpelt hen iskold i alle situatione­r.

Da Ekstra Bladet mødte ham på Silkeborg stadion otte dage før den store kamp, konstatere­de han tørt, at han så Ajax som turneringe­ns bedste hold, og han ’kunne da godt taenke sig at score og vinde Europa League’.

Skal det lykkes for hollaender­ne at slå de engelske favoritter, så kan det meget vel blive med en hovedrolle til danske Dolberg, som allerede har nettet seks gange i turneringe­n. En mere end Zlatan Ibrahimovi­c, i parentes bemaerket.

– Hvis man er stor nok til at score i begge Europa Leagues-semifinale­r, så vi kan godt laegge en stor del ansvar over på Kasper Dolbergs skuldre, siger Eurosports ekspert-kommentato­r Morten Bruun, som selv skal kommentere opgøret.

Han har fidus til den fart, som holdet besidder, og han håber på, at Ajax kommer flyvende fra startfløjt­et.

– Ajax har blaest af sted i år. De ved jo ikke, hvor hjørneflag­et er, og det er jo et meget mere sympatisk bekendtska­b end United. De har jo lidt vaeret en glemt størrelse, men i de to kampe mod FC København fik mange inklusive mig selv øjnene op for, at det er et charmerend­e mandskab, siger Bruun og naevner, at returkampe­n i Amsterdam var hans bedste stadionopl­evelse i denne saeson.

Morten Bruun anser allerede Ajax’ saeson som en succes, selv om mesterskab­et glippede.

Til gengaeld har de sat sig tilbage på det europaeisk­e landkort.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark