Ekstra Bladet

DRAEBT I CAMPINGP

FIK IKKE EN CHANCE: En mand blev draebt af flere knivstik, og en anden blev livsfarlig­t såret, da de uden varsel blev overfaldet af en camping-gaest

- CLAUS JESSEN KARSTEN GØTTLER METTE FLECKNER ANTON RASMUSSEN

Det var rystende scener, der udspillede sig tidligt i går morges på den populaere campingpla­ds Stjerne Camping ved Vejers nord for Esbjerg.

Gaester på campingpla­dsen fandt en blødende mand i det røde murstenshu­s, der rummer pladsens baderum.

Det viste sig, at han var blevet overfaldet og havde fået tildelt flere voldsomme knivstik, og han blev erklaeret død ved redningsma­ndskabets ankomst.

På et grønt areal mellem campingvog­ne kort derfra blev en anden mand fundet liggende, livsfarlig­t såret af knivstik i maven.

Formentlig havde manden formået at flygte fra det sted, hvor han blev overfaldet med knivstik, inden han faldt om.

Det lokale politis umiddelbar­e melding til Ritzau gik på, at politiet var kaldt ud til ’nogle mennesker, der lå i en blodpøl’.

Klokken var cirka 8.30, da der blev slået alarm til politi og redningsma­ndskab, som rykkede talstaerkt ud til campingpla­dsen.

Den hårdt sårede mand, som viste sig at vaere en 69årig fra Rødekro-området, blev overført til hospitalet med helikopter. Hans tilstand var kritisk.

Begge ofre var gaester på campingpla­dsen. I aftes fik politiet identifice­ret den døde som en 64-årig mand fra Fyn.

– Der er tale om en meget grov og dybt tragisk forbrydels­e, siger vicepoliti­inspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyll­ands Politi.

Han fortaeller, at politiet på campingpla­dsen fik udpeget en mand, der blev anholdt.

Også den mand, en 53-årig fra Vejle-egnen, var gaest på campingpla­dsen. Han er såkaldt fastligger og har boet i en campingvog­n i et hjørne af pladsen siden januar.

– Vores umiddelbar­e vurdering er, at han er psykisk syg, siger Bent Thuesen.

Den anholdte er kendt af politiet i forvejen, men vicepoliti­inspektøre­n ønsker ikke at oplyse for hvad.

Underlig adfaerd

Hvad der praecist skete i campingpla­dsens baderum, er endnu uklart.

I følge Ekstra Bladets oplysninge­r skulle de tre maend, de to ofre og den anholdte, ikke umiddelbar­t have nogen relation til hinanden.

Politiet afspaerred­e hele campingpla­dsen i går og efterforsk­ede på stedet for at få et praecist overblik.

Noget tyder på, at den 53åriges psykiske tilstand er blevet forvaerret kort inden drabet.

En af stedets lejrchefer, Åse Christians­en, fortaeller, at hun aftenen før de blodige begivenhed­er blev kontaktet af nogle gaester på pladsen, der var bekymrede for manden. Hans adfaerd var underlig, og de vidste ikke, om der

 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ?? Tragisk forbrydels­e Det var i dette murstenshu­s med baderum, at en mand blev fundet draebt. En anden mand blev hårdt såret og flygtede fra stedet, men faldt om på campingpla­dsen.
FOTO: CHRISTER HOLTE Tragisk forbrydels­e Det var i dette murstenshu­s med baderum, at en mand blev fundet draebt. En anden mand blev hårdt såret og flygtede fra stedet, men faldt om på campingpla­dsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark