Ekstra Bladet

Var i bad under drabet

-

Mens roen i aftes saenkede sig over Stjerne Camping, og de fleste politifolk så småt havde forladt pladsen, begyndte eftertanke­n at melde sig hos de beboere, der var uhyggelig taet på, da en 64årig mand blev stukket ihjel i campingpla­dsens badehus, og en 69-årig mand blev livsfarlig­t såret.

Blandt dem var pensionist­parret Ingrid og Kaj Rasmussen fra Fredericia. Begge opholdt sig faktisk i samme bygning og var i bad, da forbrydels­en skete.

–Vi hørte ingenting, men da vi kom ud fra bygningen, var politiet allerede i gang med at spaerre hele området, lyder det fra parret.

Bliver på pladsen

De virker rystede, men er dog så fattede, at de i aftes besluttede at blive på Stjerne Camping, hvor de har taenkt sig at tilbringe en forlaenget weekend.

– Da vi ankom tirsdag lagde vi faktisk godt maerke til en lidt forhutlet mand, der virkede både beruset og temmelig maerkelig. Han havde blandt andet taget sine sko forkert på, men virkede nu ikke truende.

– Det er bare maerkeligt at taenke på, at det måske var ham, der nu har slået et tilfaeldig­t menneske ihjel og såret en anden alvorligt.

Helt tilfaeldig­t

Ekstra Bladet mødte også et par fra Vojens, der har deres campingvog­n stående kun få meter fra gerningsst­edet.

Parret ønsker ikke deres navne i avisen, men fortaeller, at de netop omkring gerningsti­dspunktet havde forladt deres campingvog­n for at tage på indkøb i Varde.

– Da vi kom tilbage, var alt allerede spaerret af, og når man taenker over det bagefter, kan man dårligt undgå at spekulere på, at manden måske lige så godt kunne have gået efter os.

– Overfaldet virker jo helt tilfaeldig­t. Vi har vaeret faste gaester på pladsen i 27 år og har heldigvis aldrig oplevet noget lignende.

Da vi ankom tirsdag lagde vi faktisk godt maerke til en lidt forhutlet mand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark