Ekstra Bladet

Føtex-chef: Beklagelig­t

-

– Henrik Nissen, regionsche­f i Føtex, vil du forklare, hvad der skete?

– Der blev begået en beklagelig menneskeli­g fejl af en af vore unge kundeservi­cemedarbej­dere. Hun modtog en onsdag aften en telefonisk henvendels­e fra en kunde, som havde fundet møl i en pose økologisk mel. Hun er ked af, at hun ikke fik givet oplysninge­n videre til varehus-ledelsen, sådan som det ellers skal ske ifølge procedurer­ne.

Han kalder det beklagelig­t, at varehus-chefen ikke fik ryddet ordentligt op selv, efter Fødevareko­ntrollen havde ringet, men han lover, at alt efter kontrolbes­øget blev smidt og ud, og skadedyrsb­ekaemperen blev tilkaldt.

– Han kom sprøjtede og satte faelder op. Vi satte også opslag op med oplysning til de kunder, der kunne have købt det økologiske mel.

Han afviser, at ungarbejde­re skulle mangle kompetence og ansvarsføl­else:

– Det er ikke alderen, der afgør, om man er kompetent og ansvarlig, hvilket alle vore medarbejde­re er, svarer Henrik Nissen.

Han understreg­er, at Føtex er den varehuskae­de i Danmark med fleste elitesmile­ys fra Fødevarest­yrelsen i 2016. Det viste sig, at Føtex udmaerket vidste, at der kunne vaere møl i butikken – og at medarbejde­ren blot havde knaldet telefonrør­et på uden at foretage sig yderligere.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark