Ekstra Bladet

Danske Spild af tid

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Sikken et makvaerk, Danske Spil har lanceret med deres nye tiltag. Fejl på fejl, ingen styr på tingene, store problemer med at få de forskellig­e spil op at køre. Det er simpelt hen for dårligt. De burde omdøbes til Danske Spild af tid.

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Danske Spils kundeservi­ce: ringede for at stoppe min spilkonto. Det kunne ikke lade sig gøre, udtalte en yderst usympatisk medarbejde­r. Jeg kunne saette min spilkonto i bero. Jeg bad endnu en gang om at få lukket min konto, men ak nej, hvis jeg gjorde det, ville det vaere umuligt for mig at lave en ny senere. Utroligt.

Jeg sagde så, at min kone vel havde lov til at åbne en spillekont­o. Det svar, jeg fik, var totalt latterligt; det kunne hun måske godt, men hvis de fandt ud af, at det var mig, der spillede, så ville de lukke kontoen omgående. Jeg spurgte så, om de havde taenkt sig at kigge ind gennem vinduet for at se, hvem der var i gang med diverse spil.

Jeg har aldrig vaeret ude for noget lignende. Desvaerre har Danske Spil magten, men absolut ikke aeren. Forhåbentl­ig ramte jeg den kundemedar­bejder på en af hans dårlige dage, for jeg vil da ikke håbe, at det er normal procedure at behandle kunder på denne måde. Det var op ad bakke og against all odds. Jeg bibeholdt så min konto, for jeg vil jo ikke bandlyses, fordi jeg ville lukke min konto. Så nu spiller jeg alligevel en gang imellem, og det er vel også det, der er meningen med det hele. Vikinglott­o, eurojackpo­t, lørdagslot­to, oddset, kasino og det hele ender nok i sidste ende med en bar røv. Det er fandeme uhyggeligt, du. Også efter terrorangr­ebet i Manchester hører vi opfordring­en til at holde sammen og leve livet som altid. Men det er svaert at efterleve, synes J. Hartmann.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ??
FOTO: JAKOB JØRGENSEN
 ?? FOTO: STINE BIDSTRUP/POLFOTO ?? Leif Lemcke er sur på Danske Spil.
FOTO: STINE BIDSTRUP/POLFOTO Leif Lemcke er sur på Danske Spil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark