Ekstra Bladet

Sølv er bare surt

-

Vis mig en tilfreds nummer to, og jeg vil vise dig den evige taber!

Det er aldrig sjovt at få sølv. Man vinder guld og taber sølv. I ansigtsudt­rykket på Christian Nørgaard kunne man naermest laese den enorme skuffelse oven på pokal-nederlaget til FC København.

1-3 mod rivalerne var svaert at sluge, fordi Brøndby var så taet på, men det endte alligevel så langt fra en triumf til sidst, hvor FCK viste lidt om forskel på effektivit­et i afgørende situatione­r.

– Vi havde følelsen af, at vi kunne vinde. Men i to afgørende situatione­r formåede vi ikke at daekke op. Den slags må aldrig ske på det her niveau, siger en slukøret Christian Nørgaard.

Han står i mixedzone med is på højrehånde­n og et nedslående og skuffet udtryk, som slet ikke er til at misforstå.

Brøndby-profilen har ikke vundet sølv. Han har tabt guldet på gulvet.

– Det er aergerligt at komme til finalen og få sølv. Måske vil jeg på et tidspunkt blive tilfreds med saesonen, hvor vi har ’vundet’ to gange sølv, men lige nu er jeg både skuffet og frustreret over det her, erkender han.

Kan redde budgettet

Christian Nørgaard kan trods finale-nedturen se tilbage på en saeson, hvor han har fået sit gennembrud på et Brøndby-mandskab i stor udvikling.

– Jeg synes, vi kan kigge hinanden i øjnene, selv om vi blev straffet med det samme på vores fejl.

– Det bliver ikke større end sådan en kamp. Det var en fantastisk kulisse. Jeg nød hvert et sekund, og det var en utrolig oplevelse at spille foran vores fans i dag, siger Christian Nørgaard, der søndag kan se frem til sølv-fest på Vestegnen.

Frederik Rønnow tog ingen afgørende redninger på en dag, hvor Andreas Cornelius viste storform.

En god fornemmels­e

Opgøret kan vaere naestsidst­e kamp for Frederik Rønnow i Brøndby-trøjen, fordi han ligner ét af de mest oplagte salg i sommervind­uet.

Brøndby skal saelge for 15 mio. kr. i sommerens transfervi­ndue, og det beløb kan Rønnow alene ende med at skaffe til Vestegnen.

– Lige nu vil jeg vil ikke forholde mig, at det kan vaere min naestsidst­e kamp for Brøndby. Jeg er så skuffet lige nu, at det braender inde i mig.

– Jeg havde så god en fornemmels­e igennem kampen. Det er klart, når det har lagt sig, så bliver det bedre. Vores praestatio­n i ligaen har vaeret rigtig god, vores praestatio­n her i finalen har vaeret rigtig god, og så er det bare en aergerlig måde at afslutte det på, fastslår Frederik Rønnow.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark