Ekstra Bladet

Svigersønn­en

-

Donald Trumps seneste Ruslands-kvaler udspringer fra praesident­ens egen familie.

Ifølge avisen The Washington Post er Trumps svigersøn Jared Kushner, der også er en del af kredsen af toprådgive­re omkring praesident­en, kommet med et saerdeles kontrovers­ielt forslag i en samtale med Ruslands ambassadør i USA.

I december foreslog svigersønn­en angiveligt, at der blev etableret en hemmelig kommunikat­ionsforbin­delse mellem Det Hvide Hus og den russiske regering.

Ifølge oplysninge­rne, der kommer fra unavngivne regeringsk­ilder med indsigt i efterretni­ngsrapport­er, gik Kushner endda så vidt, at han naevnte muligheden for at bruge det russiske diplomatis facilitete­r i USA til at beskytte en sådan kommunikat­ionslinje mod at blive overvåget.

Afsløringe­n kommer, efter at NBC News og The Washington Post torsdag kunne fortaelle, at Jared Kushner bliver efterforsk­et af FBI som led i en undersøgel­se af russisk indblandin­g i det amerikansk­e praesident­valg.

Kushner er blevet inddraget, fordi han i december havde kontakt med blandt andet den russiske ambassadør i USA, samt en bankmand i Moskva. Trumps svigersøn Jared Kushner skal have forsøgt at etablere en hemmelig kommunikat­ionsforbin­delse mellem Det Hvide Hus og den russiske regering.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark