Ekstra Bladet

Så mon ikke vi godt kan forudse ’kunstneris­ke’ problemer mellem cirkus-artisterne?

DENNE

-

gang forhindred­e de, at vi danskere skal blive laengere tid på arbejdsmar­kedet, inden vi kan traekke os tilbage som pensionist­er. Men virkelighe­den venter lige om hjørnet. Om få år vil der vaere endnu faerre på arbejdsmar­kedet til at forsørge den stadig større del af befolkning­en, der er gået på pension. Pensionist­er, der i øvrigt lever laengere, end pensionist­er nogen sinde før har gjort.

vil Tulle og Mette gøre ved det? Og hvad har

politiske resultat, Kristian Thulesen Dahl har kunnet mande sig op til, er at få flyttet den kommende jyske politiskol­e fra Venstre-kommunen Herning til sin egen hjemegn i Vejle. Mette Frederikse­n har endnu mindre i resultatbo­gen. Sammen er partileder­nes vaesentlig­ste resultat, at de efter års nølen har fået ivaerksat en undersøgel­se af skatteskan­dalen. Men fremtidige udfordring­er har de ingen faelles bud på.

var deres optraeden i Cirkusbygn­ingen i København det store illusions-nummer, hvor Tulle

Dansk Folkeparti holde til mere union? Den danske befolkning vil ikke mere union, og hvis briterne klarer sig fint, vil Dansk Folkeparti vel snarere begynde at tale om, at Danmark også skal forlade EU. Og selv om Mette Frederikse­n er mere EU-skeptisk end sine forgaenger­e, så kommer hun ikke til at medvirke til en dansk udmeldelse.

ikke vi godt kan forudse ’kunstneris­ke’ problemer mellem cirkus-artisterne Mette og Tulle?

ikke også vi kan forudse, at medmindre de to finder andre numre at optraede med end at udstille Løkke og sige ’ingenting her/ingenting der’ om problemern­e, så bliver det en kort optraeden, de får sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark