Ekstra Bladet

Mads vil have en tur mere

– Denne triumf har givet mig endnu mere lyst til at fortsaette end tidligere, sagde den glade veteran, der nu skal i gang med kontrakt-forhandlin­g

- Alpe@eb.dk

– Nu skal der festes igennem. Det kan du vaere sikker på ...

Mads Justesen havde stadig – efter en gang vild jubeldans med pokalen i haenderne på grønsvaere­n – det mindste af sine tre børn på armen og de to andre som følgesvend­e, da han med et tilfreds smil konkludere­de dette.

Men siden blev de altså afleveret, som det forstås.

Den 34-årige forsvarskl­ippe har vaeret med hele vejen fra dengang, da fodboldeve­ntyret startede i Hobro med den første oprykning til sidste saesons nedtur med nedrykning. Og nu igen avancement til den bedste raekke. Men er han også med efter ferien?

Ja, mon ikke, selv om han endnu ikke har kontrakt.

– Men der skal ikke herske tvivl om, at denne dag gør min lyst til at fortsaette til at fortsaette endnu større. Og det skulle da vaere maerkeligt, om Jens Hammer og mig ikke kan finde hinanden kontraktma­essigt til en ny aftale, sagde Mads Justesen, der netop havde smidt en trøje, der var vaedet af champagne.

Matchvinde­r

Og Jens Hammer fastslog også, at Mads Justesen var en af de første, som han skal have talt med, når han skal til at bygge truppen op til naeste saeson. Og i den retning er der lang vej.

Foreløbig har han kun syv spillere på kontrakt – blandt andet målmand Jesper Rask og gårsdagens matchvinde­r Pål Alexander Kirkevold.

– Det er klart, at der er flere fra den nuvaerende trup, der får forlaenget deres aftaler. Vi har vaeret tilbagehol­dende, fordi vi ville vide, hvor vi stod. Situatione­n var nemlig den, at rykkede vi ikke op, ville det nok vaere slut med fuldtids-fodbold i Hobro, sagde en både glad og lettet sportschef.

Satser langt

– Nu går jeg så i gang med et arbejde, der er virkelig spaendende. Og jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal få sammensat en trup på 2022 spillere, der kan bliver konkurrenc­edygtige i Superligae­n. Ikke bare på kort sigt, men også i et laengere perspektiv. Og for at opfylde det, skal vi gerne have fat i nogle spillere fra en af de højere hylder, fastslog han.

– Jeg ser faktisk denne praestatio­n som større end første gang, vi rykkede op. Og som klub er vi meget bedre rustet nu, end vi var, fordi vi laerte meget af både optur og nedtur, sagde Jens Hammer.

Hvilket også blev fastslået af den glade Mads Justesen.

– Som klub kan jeg specielt efter Thomas Thomasberg­s ankomst se meget mere af det Hobro, som jeg kendte fra tidligere, sagde han. Mads Justesens tre børn ville også fejre den direkte oprykning med deres far. Målmand Jesper Rask har prøvet Superligae­n før – og havde faktisk en rigtig god første saeson. Her i foråret har han kun lukket ti mål ind. Det vidner om stabilitet. Mads Justesen og store staerke Yaw Amankwah udgør et midterfors­var, som også vil kunne vaere stopklods for mange modstander­e i Superligae­n. De er begge fysisk staerke og har samtidig et stort plus i at vaere staerke på standardsi­tuationer i modstander­nes felt. Nicholas Gotfredsen ligner en spaendende spiller, der godt kan bidrage med noget i Superligae­n, på den centrale midtbane, hvor Hobro tilmed stadig har et godt og stabilt kort i rutinerede Jonas Brix-Damborg. Pål Alexander Kirkevold er en pågående angriber med et godt venstreben. Men bliver han i klubben? Uanset om han gør eller ej, skal Hobro ud at finde en eller flere, der kan supplere ham i front. Quincy Antipas var en fuldtraeff­er, da han blev hentet. Men han har haft skadesprob­lemer i naesten to år og spillede for første gang fra start i går. Han fortsaette naeppe i klubben. Derfor vil det vaere et plus, hvis der kan findes en anden, der kan lave uventede ting. Der kan godt bruges mere gennembrud­skraft på kanterne. Sebastian Andersen har vaeret plaget af skader og kan måske bidrage med mere i den ene side, hvis han kan holde sig fit.

Foreløbig har han kun syv spillere på kontrakt Jeg ser faktisk denne praestatio­n som større end første gang, vi rykkede op

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Far er Superliga
FOTO: CLAUS BONNERUP Far er Superliga
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Pål Alexander Kirkevold scorede kampens enlige mål.
FOTO: CLAUS BONNERUP Pål Alexander Kirkevold scorede kampens enlige mål.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark