Ekstra Bladet

BRIDGESTON­E DRIVEGUARD

- Fordele:

Du kan umiddelbar­t køre videre efter punktering

Du skal ikke stå og skifte daek eller bruge reparation­skit på et trafikfarl­igt sted.

Daekkene koster kun en forholdsvi­s lille merpris.

Med fuldt daektryk kører bilen en smule mere sportsligt og praecist, umiddelbar­t går det kun marginalt ud over komforten.

Med et punkteret daek er komfort og styreegens­kaber rimelige.

Hvid du har kørt med fladt daek, kan du ikke forvente at det kan lappes. Hvis det kun er få km, eller hvis der f.eks. sidder et søm i siden, så luften siver langsomt ud, er det måske muligt. Det afhaenger af en fagmands vurdering. vaere opmaerksom på, at du ikke kan bremse og undvige lige så sikkert som med fuld luft i alle daek.

På grund af de forstaerke­de daeksider er det svaert at se, hvis et daek er punkteret. Så du skal vaere mere opmaerksom på dit daektrykso­vervågning­ssystem og daektrykke­t. Daekket er godkendt til at kunne køre 80 km uden luft. Hvis du kører laengere, er der ingen garanti for egenskaber og sikkerhed.

Daekket kan monteres på biler uden daektrykso­vervågning. Men fabrikante­n anbefaler, at det er sammen med et sådant system. Det stiller altså endnu større krav til dig om at tjekke daektryk og daek.

Så kommer turen til bilerne med det punkterede daek. Vi kører af sted og bemaerker umiddelbar­t, at det eneste, som opleves anderledes, er en let flaprende lyd fra venstre fordaek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark