Ekstra Bladet

Tulle: Det revolution­erer ikke samfundet

-

Dansk Folkeparti ser ikke regeringen­s 2025-plan som en omvaeltnin­g af samfundet.

Det er mere justeringe­r i maskinrumm­et, oplyser DFformand Kristian Thulesen Dahl, som er klar til at forhandle i naeste uge.

’De ting, der nu skal forhandles de kommende uger, revolution­erer på ingen måde vores samfund. Jeg vil derimod karakteris­ere dem som ’forhold i maskinrumm­et, der blot skal justeres’. Ting som danskerne må have en berettiget forventnin­g om, at vi politikere får håndteret, skriver Kristian Thulesen Dahl i sit politiske ugebrev.

Problemer fra start

Regeringen vil finde 15 milliarder kroner, som skal bruges på skattelett­elser. Det skal der forhandles om til efteråret, men allerede nu stritter Thulesen Dahl imod.

’Dansk Folkeparti har laenge gjort klart, at vi har svaert ved at se, at der er penge til store skattelett­elser’, skriver DF-formanden.

Enhedslist­ens Pernille Skipper har heller ikke meget tilovers for skattelett­elserne:

– Med 2025-planen indrømmer regeringen jo, at det har vaeret løgn alle de år. Nu vil de bruge pengene på skattelett­elser til de mest velhavende og for virksomhed­erne. Det er et klokkeklar­t vaelgerbed­rag, siger Pernille Skipper.

Alternativ­et er ikke glade for planerne om at forringe integratio­nsydelsen.

– Det er en hetz mod mennesker med anden etnisk herkomst end dansk. Og det er meget problemati­sk, at man endnu en gang forringer integratio­nsydelsen, siger Alternativ­ets Josephine Fock.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark