Ekstra Bladet

FINGEREN Linse: Her er mine bryster

- Pej@eb.dk lars.sejr@eb.dk ulba@eb.dk

ve det med ord. Jeg ville ikke bryde mig om, at de billeder kom ud allevegne. Det er min krop. Det er mit privatliv. Hvad bilder de sig ind? Det eneste jeg kan svare igen med, er at stå frem, siger Julie.

Allerede i går stod også Anni Katrine Brinch, Mie Mira og Joan Divine frem og fortalte, at deres data blandt det hackede fra Litauen. Linse Kessler tager nu brødet ud af munden på de hackere, der forsøger at afpresse hende for 15.000 kroner, hvis de ikke skal vise intime billeder af hende.

Nu viser hun nemlig billederne selv i Ekstra Bladet, og dermed har hackerne intet at handle med laengere, lyder det fra hende.

– Jeg har det samme forhold til mine bryster, som jeg har til mine knae og albuer. De er der bare, så de er gået helt forkert i byen, hvis de tror, de skal blackmaile mig. Så laegger jeg dem hellere selv frem, forklarer hun.

Kamerahold med

Linse Kessler hørte første gang om sagen, da politiet kontaktede hende i sidste uge, og hun fortaeller, at billederne, som hackerne er kommet i besiddelse af, for- mentlig er taget, da hun i marts 2016 var i Litauen for at få opereret sine bryster mindre.

Det skete med et kamerahold i ryggen, der optog til tv-programmet ’Familien fra Bryggen’. Derfor har hendes bryster allerede vaeret vist på tv – dog med slørede brystvorte­r, og Linse Kessler understreg­er, at blot fordi hun tager det afslappet, så behøver det ikke at vaere tilfaeldet for andre ramte kvinder.

– Jeg anerkender til fulde, at mit tilfaelde nok er anderledes end mange andre pigers. De er måske blevet opereret andre steder eller har et andet forhold til deres krop, end jeg har.

AErgerlig sag

Realitydro­nningen synes i det hele taget, at det er en rigtig aergerlig sag. Ikke kun for de kvinder, der nu bliver afpresset, men også for klinikken, som hun kun har godt at sige om.

– Det her er ikke klinikkens skyld. Jeg synes faktisk, det er skide synd for dem. De er røvdygtige, og jeg kunne aldrig finde på at bruge andre. Jeg skal faktisk derover og have lavet noget i ansigtet senere på året, og det har det her ikke aendret på, fortaeller hun.

Jeg har det samme forhold til mine bryster, som jeg har til mine knae og albuer

Ekstra Bladet

har i samarbejde med det litauiske medie 15min fået adgang til den fulde liste over alle dem, som hackerne påstår, at de har informatio­ner på. Samt alle dem, som de allerede har offentligg­jort billeder og informatio­ner på.

Ekstra Bladet har med udgangspun­kt i listen kontaktet nogle af de mennesker, som har fået deres data stjålet, og spurgt, om vi måtte omtale sagen. Kun i de tilfaelde, hvor folk har vaeret parat til at tale om det, er vi gået videre med sagen.

For at mindske

muligheden for at finde de stjålne data har vi bevidst undladt detaljer, som kan hjaelpe med at identifice­re ofre, der ikke ønsker omtale.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? 2100 kr.Mia Koletzsky går hele vejen og viser selv sine bryster. Dermed afmystific­erer hun, hvad hackerne forsøger at afpresse med. – Jeg bestemmer, hvem der skal se mine bryster, siger hun.
FOTO: ANTHON UNGER 2100 kr.Mia Koletzsky går hele vejen og viser selv sine bryster. Dermed afmystific­erer hun, hvad hackerne forsøger at afpresse med. – Jeg bestemmer, hvem der skal se mine bryster, siger hun.
 ??  ?? 2100 kr.
2100 kr.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark