Ekstra Bladet

70-ÅRIG REVISOR MYRDET MED MANGE STIK

Politiet mener, at 70-årig blev stukket ned mellem klokken cirka 18 og 20

- LINETTE KRØGER JESPERSEN linette1@eb.dk BORNHOLM: NEXELØ: BLOKHUS: NAESTVED: NYKØBING F.: AARHUS: JYLLINGE:

Den 70-årige revisor, der blev fundet draebt på Aldersroga­de 8 på Østerbro i København i sidste uge, blev stukket ihjel med mange stik fra et endnu ukendt stikvåben, har en obduktion vist.

Manden lå død på gulvet på kontoret på anden sal, da han blev fundet af sin samlever og en virksomhed­sejer 24. maj omkring klokken 21.

Dødstidspu­nktet menes at vaere mellem klokken 18 og 20.

– Han er stukket ned med adskillige stik mange forskellig­e steder på kroppen.

– Han er formentlig forblødt, siger politikomm­issaer Carsten Ahrends, Afdelingen for Personfarl­ig Kriminalit­et i Københavns Politi.

Skulle hente papirer

Den 70-årige mand lejede et skrivebord i et firma på adressen, der huser mange forskellig­e firmaer.

– Han var en hårdtarbej­dende 70-årig mand, der har Manden blev draebt på et kontor på Aldersroga­de med en form for stikvåben – muligvis en kniv. Våbnet er ikke fundet.

vaeret revisor i mange år. Han har haft flere forskellig­e firmaer, siger Carsten Ahrends.

Offeret havde vaeret på arbejde hele dagen og haft flere udkørende aftaler i løbet af dagen for forskellig­e kunder.

Men alt tyder på, at den 70årige bare var på et kort visit på kontoret, da han blev stukket ihjel. Han skulle vaere kommet hjem 19-19.30. Sådan, som vi har fået det fortalt,

skulle han bare lige hente nogle papirer.

Manden var samlevende med en kvinde i Gentofte. Han har en voksen datter fra et tidligere forhold.

– Er der noget i hans historik, der kan forklare, hvorfor han skulle draebes?

– Nej, ikke umiddelbar­t. Men vi udelukker ikke noget. Alle muligheder er åbne, siger politikomm­issaeren.

Der er ikke tegn på et stort

slagsmål inde på kontoret eller tegn på indbrud.

Politiet er derfor i gang med at undersøge, hvordan adgangsfor­holdene til bygningen og kontoret har vaeret.

– Kan der vaere tale om et rovmord?

– Det kan jeg ikke udtale mig om på nuvaerende tidspunkt, siger han.

Vidner har naevnt, at de har set personer omkring

adressen, som ikke plejer at vaere der. Det er noget af det, politiet arbejder videre med.

– Vi prøver at finde ud af, hvem der normalt kommer på det sted, og om de personer, som andre naevner, er nogle, der har reel adgang til stedet, siger Carsten Ahrends og understreg­er, at politiet fortsat gerne vil have hjaelp fra offentligh­eden i sagen.

Natten til tirsdag blev en 27-årig mand passet op af fire maend på to knallerter. De fire maend begyndte at køre rundt om ham i cirkler. Den ene kørte ind i hans ben, mens en anden sprang af og tog fast om halsen på den 27årige. Han fik også et knytnaeves­lag i hovedet. De fire maend beskrives alle som af anden etnisk oprindelse end dansk.

Politiet på Bornholm efterlyste mandag en mini-krokodille, som var på et større eventyr, efter at den var undsluppet fra sit hjem i Gudhjem. I går blev dvaergkrok­odillen og dens ejer igen lykkeligt genforenet.

På den lille ø blev politiet mandag sat på arbejde, da de fik en sjaelden anmeldelse. En 76-årig mand havde fået stjålet sin pung op af lommen. Den aeldre herre forklarede, at der var mange turister, og han mente, at pungen var blevet stjålet af en ukendt gerningsma­nd fra hans lomme.

Natten til tirsdag besluttede en indbrudsty­v at tage flugten, da han af husets ejere blev snuppet med fingrene i fedtefadet. Tyven nåede inden da at knuse et vindue i stuen. Også i Aabybro satte en tyv benene på nakken, da en beboer overrasked­e ham i at knuse en rude i en terrassedø­r.

En 31-årig mand fra Naestved kom tirsdag aften lidt for taet på et helleanlae­g på sin aftenkøret­ur. Bilen bragede nemlig ind i hellen, og efterfølge­nde måtte hellen og en mast fjernes. Den 31-årige kom en tur på skadestuen. Her fik han taget en blodprøve, som skulle bekraefte politiets narkotest på stedet, der viste, at manden var påvirket.

To madrasser hoppede af en bil og lå på omfartsvej­en. Der er formentlig tale om ’springmadr­asser’ – nogle af dem har en fjeder løs, lød meldingen fra politiet på Twitter.

Politiet måtte rykke til Retten i Aarhus, da der mandag opstod tumult mellem pårørende til en tiltalt og en forurettet. Patruljern­e på stedet måtte traekke stave og anvende peberspray for at få daempet parterne.

En mand opdagede under kørsel, at bilhjulene var løse. Det viste sig, at hjulbolten­e var blevet løsnet, mens vognen havde stået parkeret på Karavelvej.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ??
FOTO: KENNETH MEYER
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark