Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- Veber Finnedal København S Asbjørn B. Christense­n Nøddehegne­t 32 Naestved O. Olsen Bakkeskove­n 115 Skanderbor­g Torben Rasmussen Dalvaenget 18 Ballerup Verner Christense­n Skovbakken 12 Glyngøre Roslev EKSTRA BLADET I GÅR (30.5.)

at det er, som om Ekstra Bladet, som tidligere var en nyhedsavis, er ved at blive en historie- og gamle nyheders avis. Er det så svaert selv at støve nyheder op, eller er det for dyrt? Gamle ting som ’Kennedy-sagaen’, og ’Danmarks vaerste forbrydera­lbum’, samt andre gamle sager flere gange om ugen, er da interessan­te, men dem kan vi da laese om i historiebø­gerne. at det er irrelevant, om der kommer lidt faerre indvandrer­kvinder i Gellerupba­det nu, hvor der ikke laengere er kønsopdelt svømning. Det afgørende er, at vi danskere siger klart nej til muslimsk køns-apartheid i vort åbne og velfungere­nde samfund. at grunden til, at mange ikke ønsker at diskutere islam, er den, at de ikke ønsker deres humør fuldstaend­ig ødelagt for resten af dagen. at afdøde Jens Nauntoftes erindringe­r snart er på gaden. I et afsnit klynker han over, dengang DR2 grillede ham og andre DR-legender for åben skaerm i udsendelse­n ’Jagten på de røde lejesvende’. Åh, hvor var det synd. Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at man lige skal taenke over, hvor mange penge man bruger på kunst. Nu ser vi, at Aarhus har malet naturen lyserød, men jeg taenker på de hjemløse, der hverken har til dagen eller vejen. at med penis-maleren Uwe Max Jensens udtalelse om, at det ene hoved ikke har taget skade af den giftige akrylmalin­g, han dypper den i, må man konstatere, at det har det andet sgu! ’Nassere’ kalder Rune Olsen de mange, der har penge gemt i skattely. Henning Hansen vil have skattely-milliarder­ne, som blandt andre HSBC-banken hjaelper med at gemme, hjem og ud i det danske samfund.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark