Ekstra Bladet

Ud i virkelighe­den

- Kim Hansen Herlev

Reformer er vejen frem, og intet kan stoppe regeringen i denne manøvre. Det siger jo bare alt om de siddende politikere valgt af folket.

I stedet for 2020-2028-2040planer så få dog for pokker styr på den virkelighe­d, vi lever i i dag. Meget lidt fungerer i samfundet; socialkont­orerne er overbebyrd­ede, sundhedsse­ktoren er på vej til kommunisti­ske tilstande med at klare sig for ingenting. Skolerne halter efter den sidste reform, arbejdspla­dser tvangsflyt­tes fra den ene landsdel til den anden og koster samfundet millioner i profilerin­g af en regerings handlekraf­t og meget lidt fornuft.

Ungdommen på gymnasier lever også i en trang tid med utallige tomme laeretimer. Indvandrer­e på overførsel­sindkomste­r praeger samfundet hver dag – spørg dog disse mennesker, hvad vi kan gøre for at få dem til at yde i stedet for at nyde. Tosserne i de forskellig­e nul iq-bander tiltager sig mere og mere magt i de forskellig­e kvarterer.

Men her er et godt råd til 179 personer: Brug den sommerferi­e, der nu kommer fra juni og til oktober – ja, det er fire måneder, på at bevaege jer ud i samfundet og med egne øjne se og høre, hvad der sker.

Måske kan virkelighe­den aendre selv en J.B. Olsen og en Løkke.

Hvem ved?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark